Komentáře uživatele bublinkahanka
bublinkahanka
25. 9. 2012 17:32
Recept:
Tradiční chléb
Michaela Medkova: ano můžete ji použít

bublinkahanka
2. 5. 2011 15:36
Recept:
Kopřivový sirup s trochou pampelišek
Omlouvám se, užívá se 1 polévková lžíce ráno a večer po dobu cca 14 dní. Pak následuje pauza 3týdny a můžeme opakovat. Nejvíce se používá na jaře k očistě.
bublinkahanka
21. 2. 2011 12:35
Recept:
Tradiční chléb
Jano, cukr si můžete přidat i nemusíte. Záleží na vás. Já cukr nedávala a chléb mi vzešel pěkně.
bublinkahanka přidal nové fotografie!
20. 2. 2011 10:12
Recept:
Tradiční chléb
bublinkahanka
16. 2. 2011 15:26
Recept:
Ředkvičková polévka
ty kuličky spagetko tam dávám kvůli synovi jen aby ho víc zasytila, jinak já si je tam nedávám jen občas, ale jsou dobré a chuť polévky vynikne i s nima

bublinkahanka přidal novou fotografii!
16. 2. 2011 12:50
Recept:
Ředkvičková polévka
bublinkahanka
14. 2. 2011 08:59
Recept:
Křupavý chlebík z hladké mouky
Může se ten chleba péct i v domácí pekárně? Včera jsem to zkoušela a nepovedl se
Nenakynul a to jsem ho dělala z poloviční dávky. Navíc je tuhý. Zkoušela jsem ho místo z vody z kysaného podmáslí z Lidlu. Asi to bylo tím, jelikož oni ho tam mají nějaké hustší než jiné podmáslí. Ale i tak jsem tam přidávala trochu vody navíc.

bublinkahanka
10. 8. 2010 18:38
Recept:
Valašská kyselica ze Vsetína
Ino, taky jsem to s uzenýma kostma zkoušela, ale je úplně jiná než s klobásou. Připadala mi mastnější

Přečtěte si Zobrazit více