Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele bublinkahanka

Michaela Medkova: ano můžete ji použít :-)

Omlouvám se, užívá se 1 polévková lžíce ráno a večer po dobu cca 14 dní. Pak následuje pauza 3týdny a můžeme opakovat. Nejvíce se používá na jaře k očistě.

Jano, cukr si můžete přidat i nemusíte. Záleží na vás. Já cukr nedávala a chléb mi vzešel pěkně.

ty kuličky spagetko tam dávám kvůli synovi jen aby ho víc zasytila, jinak já si je tam nedávám jen občas, ale jsou dobré a chuť polévky vynikne i s nima :-)

Může se ten chleba péct i v domácí pekárně? Včera jsem to zkoušela a nepovedl se :-( Nenakynul a to jsem ho dělala z poloviční dávky. Navíc je tuhý. Zkoušela jsem ho místo z vody z kysaného podmáslí z Lidlu. Asi to bylo tím, jelikož oni ho tam mají nějaké hustší než jiné podmáslí. Ale i tak jsem tam přidávala trochu vody navíc.

Ino, taky jsem to s uzenýma kostma zkoušela, ale je úplně jiná než s klobásou. Připadala mi mastnější :-)

Naposledy jste si prohlédli