Frantiska: Jo ták, na obalu Alsanu není nikde uvedeno, že je to "máslo". Je to margarín, nebo rostlinný tuk, já tomu ale s dětmi říkám máslo, protože je to tak jednodušší, takže to byla pouze má chyba. :)
BastMetztli: Omlouvám se, já jsem nikdy litrové balení neviděla. Je to z půllitru. U nás se větší neprodává, tak mě ani nenapadlo, že to může být jinak.
Inka1: Jé, ty Vaše beleše musím taky vyzkoušet. A s tím indukčním sporákem je to pech, zatím sem ho viděla jednou v životě a málem sme ho ani nezapli a to mezi námi byl i jeden inženýr. Snad Vám ty beléšky nějak pudou.
x.XXX.x:Ehm, no dobře, když sem si tak vzala pravítko, tak asi by to byly moc velké kostky mrkve. A krabí tyčinky se u nás v rodině prostě vaří a nikdy by mě nenapadlo je tam naházet jen tak, asi z obavy z bakterií. Párky se taky vaří, i když jsou poživatelné i studené.
Ivana64:Odkud pochází tento recept vůbec netuším, ona je dělávala má prababička a ta mi už bohužel neřekne, odkud ho měla.:)Ale babička určitě z Moravy byla, asi to bude zázračně zachovaný název (a recept) stejně jako ve vedlejší dědině říkají ovocným knedlím pěry a u nás zase koláčky.
1 2 Další