Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Cudla

Frantiska: Jo ták, na obalu Alsanu není nikde uvedeno, že je to "máslo". Je to margarín, nebo rostlinný tuk, já tomu ale s dětmi říkám máslo, protože je to tak jednodušší, takže to byla pouze má chyba. :)

Eja57: Proč má mít Alsan problém s názvem?

BastMetztli: Omlouvám se, já jsem nikdy litrové balení neviděla. Je to z půllitru. U nás se větší neprodává, tak mě ani nenapadlo, že to může být jinak. :-O

spagetka: Aha, aha! Tak příště se polepším. :-)

Když já nevím, jak to ovlivnit a přitom zachovat pořadí, jak bylo jídlo vyráběno. To to musím dát prostě ty fotky v retrospektivním pořadí či jak?

Ta byla dobrá! A o jednoduchosti nemluvě. Akorát jsem ji ještě polila trochou šťávy z meruněk a posypala drobenkou. :-)

Inka1: Jé, ty Vaše beleše musím taky vyzkoušet. :-) A s tím indukčním sporákem je to pech, zatím sem ho viděla jednou v životě a málem sme ho ani nezapli a to mezi námi byl i jeden inženýr. Snad Vám ty beléšky nějak pudou. ;-)

x.XXX.x:Ehm, no dobře, když sem si tak vzala pravítko, tak asi by to byly moc velké kostky mrkve. A krabí tyčinky se u nás v rodině prostě vaří a nikdy by mě nenapadlo je tam naházet jen tak, asi z obavy z bakterií. Párky se taky vaří, i když jsou poživatelné i studené.

Ivana64:Blbouny, to už sem taky někdy slyšela. :) No je to zajímavé ty výrazy!

Ivana64:Odkud pochází tento recept vůbec netuším, ona je dělávala má prababička a ta mi už bohužel neřekne, odkud ho měla.:)Ale babička určitě z Moravy byla, asi to bude zázračně zachovaný název (a recept) stejně jako ve vedlejší dědině říkají ovocným knedlím pěry a u nás zase koláčky.

Naposledy jste si prohlédli