Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele dominooo

Takže kvásek se nechá normálně nakynout?resp.necháme suroviny zkvasit?

Určitě v těch košíčcích. Je možné péct ale i v silikonových, ty jsou pak už ale bez papírového košíčku. Osobně mám raději muffiny v papíru, nevysychají tak rychle...Papírové košíčky, pokud nejsou samo držící tvar, se vkládají do klasické muffinové formy, aby se nerozjely. Jinak dneska už se dá koupit i jen krajka na ozdobení, do které se muffiny vkládá až po upečení...ať už v papíru nebo bez.

Řezy jsou výborné.Skvělá kombinace chutí...ale jsou poměrně hodně sladké...

Není to suché? Ja kynuté těsto poleju máslem, posypu kakaem, cukrem a zase trocha másla, a bývá to takové sušší.

Vypadá to dobře, ale jen taková technická: proč čokoládové? Je tam akorát kakao, ne čokoláda.

Toto jsou "pouze" muffiny. Cupcakes mají jemnější strukturu těsta, protože se zdobí krémem, čokoládou, marcipánem, atd. Popřípadě se po upečení mohou plnit. To je rozdíl od muffins.

Tolik šťávy a kaše...to mi k sobě nejde vůbec teda. Působí to na mě, jak strava pro děti. Kaše se dává spíše k sušším masům, a k takovým směsím spíše pečené brambory. Toto se k sobě nehodí.

Tak to bude luxusní chuť. To udělám!!!

Vypadá to super, ale podle té naplně a málo cukru v těstě mi připadá, že to musí být jen těsto, suché a málo sladké. Určitě bych přidala více másla do náplně a cukru. kynuté těsto je hodně suché a když není dost oslazené, tak se mi zdá vždy nic moc.

A to jsme si myslela, že mě v pečení nemůže z teoretického hlediska nic překvapit. A teď hledím jak z jara. Kynuté těsto s čokoládou...fakt mi spadla brada:-)):-)):-))

Můžu se zeptat, odkud máte košíčky? vypadají že jsou o něco vyšší než je ta standardní velikost. Děkuji

Naposledy jste si prohlédli