Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele elfivila

from Kamil: do vašich možná ne, ale já je tam dávám....zmražené maso z toho důvodu že když porážíme býky a nebo ovce tak pak není např. týden čas na to dělat klobásy...do zrárny se většinou už nevejde...když se zabíjí jen 2prasata tak je děláme hned.:-p

Dávám bodík, vynikající recept. Děláme vždy na podzim v období honů, dělala i moje babička. :-p

Recept: Klobásky
Jana Remkova:Určitě když se zeptáte ve vašem okolí v mysliveckém sdružení tak Vám nějáký kus prodají. Není to drahé, nesmíte jít do obchodu tam nevědí co si za ni říct. Muflon 40-45Kč a prase taky cca 40 Kč.

Super že se najde někdo kdo se zabývá domácí výrobou. Alespoň ví člověk co jí. Místo vody dávám vývar z uvařených kůží a ty kůže tam namelu jako pojidlo. Dávám zvěřinu(nejraději muflona), ale to záleží co zrovna máme v mrazáku. Dávám bodík vypadají náramě:-)

Recept: Klobásky
Vypadají nádherně. My ještě přidáváme zvěřinu. Není nad domácí výrobu.:-)

Receptík super, akorát pangasius je nedobrá ryba. Zkoušeli jsme to se štikou a nemělo to chybu.

Naposledy jste si prohlédli