Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Výborný zapečený Pangas

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 4. 2009 07:35

Suroviny

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 148 kJ / 992 kcal
Bílkoviny114,58 g
Tuky57,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 333 mg
Sodík 1,70 g
Sůl4,25 g
Sacharidy3,92 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám od kamarádky a dělám ho velmi často.Chutná i těm co ryby nemusí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

elfivila

2. 4. 2010 11:03

Receptík super, akorát pangasius je nedobrá ryba. Zkoušeli jsme to se štikou a nemělo to chybu.

aranosi

21. 3. 2010 19:32

Posílám 6 bodík :yes:

Jaruna18 Jaruna18

20. 3. 2010 21:53

Evcal,dík za fotečku,moc se Ti to povedlo a mám radost,že chutnalo.:-K

evcal evcal

20. 3. 2010 21:46

Dnes jsme si pošmákli.:-p Výborné:yes::yes::yes:, ač nejsem výslovným milovníkem ryb, opravdu jsem si pochutnala. Bodík letí vzduchem i s obrázkem :-K

Hanka

26. 7. 2009 12:17

Dnes jsem vyzkoušela. Výborné....:-)

mardosa mardosa

6. 6. 2009 12:31

Tak to je super recept,co nejdříve koupím rybu,neb jsme ji už snědli :-D,a udělám toto.Vypadá to fakt báječně:yes::yes:.Dávám plusíka a ukládám do oblíbených.:-))

Jaruna18 Jaruna18

25. 4. 2009 18:20

Ahoj Elizo.S pomerančem to vypadá moc hezky a citrusy se k rybě určitě hodí.I bazalka.Skvělý.:yes:

Eliza Eliza

25. 4. 2009 12:18

Jo - místo pórku jsem použila červenou cibuli. Pórek příště :-). Ď. za recept.

Eliza Eliza

25. 4. 2009 12:08

Můžu potvrdit, je opravdu výborný a smetana se nesrazila :-). Dovolím si přidat fotky.

Eliza Eliza

25. 4. 2009 09:03

Tak ryba už se rozmrazuje :-). Mám všechno kromě pórku, tak buď někoho vyšlu, nebo vymyslím nějakou alternativu. Jsem zvědavá na tu zakysanku, co mi provede...;-):-)

Iljusa Iljusa

25. 4. 2009 09:03

:-p:yes:

Jaruna18 Jaruna18

25. 4. 2009 08:54

Zatím nikdy se mi to nesrazilo.Žádný trik na to nemám,ale koukni na fotku,je to bezva.Používám zakys.smetanu v kelimku,je vidět na fotce.

Jaruna18 Jaruna18

25. 4. 2009 08:50

Elizo,díky! Opraveno.

Eliza Eliza

25. 4. 2009 08:05

Jarunko, máš překlep v názvu...;-)
Tohle bude určitě výborné...:-p Zrovna dnes mi dieta předepisuje rybu, tak bych to mohla zkusit :-).

Holky, nesráží se vám zakysaná smetana při tepelné úpravě? Mně se vždycky udělaly takové neestetické sraženinky, tak ji raději na zapékání nepoužívám... Nemáte nějaký trik, jak tomu předejít?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečený pangas pangas pangas recepty pangas v troubě pangas zapeceny recepty z pangase zapečený pangasius se smetanou zapečená ryba se smetanou zapečená ryba se smetanou úprava pangase zapecena ryba s ryzi zapečený pangas recepty zapeceny pangas recept pangas s rýží pangasius s nivou pangas s nivou zapečený pangasius s nivou výborný pangasius recept na pangase pangas s pórkem

Suroviny: pangasius, smetana zakysaná, sýr tvrdý, sýr niva, pórek, koření na ryby, šťáva citronová, sůl, olej, pažitka, rajče

TopRecepty.cz

Výborný zapečený Pangas

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j2LR