Lenunka: Dobrý den, omlouvám se za zpožděnou odpověď. Na hnětač těsta od Tescomy (kterým mělním cibuli) jsem zvyklý již několk let. Možnmá se může zdát někomu směšné, že cibuli mělním takto, ale za těch cca 250 kg tataráku (co jsem udělal) mi bylo řečeno, že takto jemnou cibulku nikdy nikdo v tataráku neměl (a tím myslím i restaurace, které mají nějajé ty hvězdičky).... Takže mi nezáleží na tom, zda si ze mně pracovnice v Tescomě a jeden přispěvatel na tomto fóru dělají srandu. Jde mi pouze o to, abych Vám napsal recept, podle kterého uvaříte, popř se zeptáte, co je potřeba vylepšit...
Simona Skolakova: Dobrý den, tak většinou se dává 1 kostka na 1/2 lt. vody. Každopádně se jedná o recept... Takže záleží na chuti každého strávníka, atd. Děkuji za zpětnou reakci....
Eja57: Dobrý den. Ano, jedná se o kasické italské rosotto. Basmatoi mi příjde jemnější a více sypká (což je pro mě lepší). Ohledně sušených hřibů - když je namočíte, tak lze využít nejen hřiby, ale i výluh z těchto sušených hřibů (např. do risotta). Hřiby namočím na cca 10 min. do misky
bofinka: Chybička se nevloudila. Guláš ochucuji až na závěr (konkrétně: sůl, pepř, česnek - cca 5 min. před dokončením vaření). To stejné majoránka (prodrolit v dlaních, aby to byo čerstvé). Ale jak píši i ostatní.... - GULÁŠŮ MNOHO VARIANT, PROTO NELZE DOSÁHNOUT TOHO PRAVÉHO, PODLE VAŠICH PŘEDSTAV....
casino: Děkuji za příjemný komentář, ale máte pravdu... Rád se s přípravou mazlím a chci, aby jídlo na talíři bylo "ECHT GOLD". Nechci vařit jen něco "NA JÍDLO". Prostě chci, aby po tom, co někdo ochutná moje jídlo, řekl: TO BYLO FAKTO DOBRÝ A CHTĚL BYCH RECEPT"
Dajda: Dobrý den, máte pravdu... Je tam sice hovězí maso, ale guláše cca 5 lt., proto větši konzerva protlaku. Mám již osvědčeno a všem chutná. Ale beru každou kritiku a nápady na vylepšení. Takže Vám děkuji...
MamlajdaD: Dobrý den, jsem rád, že jsem alespoň lehce inspiroval. Ale jde vidět, že podobný recept již znáte. Každopádně se jedná o "JINÝ" smažák a dle naší rodiny je opravdu lepší a chutnější, než klasika. PS: Ale i ta klasika má něco do sebe...
1 2 3 Další