Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houbové rizoto od Habrďáka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

28. 2. 2019 21:47

Suroviny pro 8

8

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 187 kJ / 3 391 kcal
Bílkoviny76,09 g
Tuky149,29 g
Vláknina38,64 g
Cholesterol 473 mg
Sodík 1,60 g
Sůl3,87 g
Sacharidy381,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

habunda

1. 12. 2020 15:23

tejaja: Jsem rád, že Vám chutnalo....:yes::yes::yes:;-)

habunda

1. 12. 2020 15:22

zizala: Pozná, nebojte. toho česneku zase není tolik...:yes:

habunda

1. 12. 2020 15:21

Eja57: Dobrý den. Ano, jedná se o kasické italské rosotto. Basmatoi mi příjde jemnější a více sypká (což je pro mě lepší). Ohledně sušených hřibů - když je namočíte, tak lze využít nejen hřiby, ale i výluh z těchto sušených hřibů (např. do risotta). Hřiby namočím na cca 10 min. do misky

tejaja tejaja

5. 12. 2019 12:50

Výborné. Viac niet čo dodať. Robila som z polovičnej dávky, takže aj cesnaku som dala polovicu, rovnako ako ostatných surovín, a hubovú chuť to neprebilo. Ryžu som dala basmati. Mne skôr vadilo to množstvo masla, ale zase bez neho by to nebolo také krémové. :yes:;-)

zizala zizala (moderátorka)

2. 3. 2019 13:01

S tím množstvím česneku ani nikdo nepozná, že tam jsou i houby, škoda jich.

Eja57 Eja57

1. 3. 2019 20:44

Příprava je klasické italské risotto - zajímá mne proč rýže basmati?
A příprava ze sušených hřibů - jen namočit, nebo namočit a podusit?
Ale - hezký recept:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vietnamské rizoto vietnamske rizoto recept rizoto z kováře rizoto se sušených hřibů

Suroviny: houby, sýr tvrdý, petrželka, víno bílé, máslo, rýže, vývar zeleninový, česnek, cibule, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Houbové rizoto od Habrďáka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v0Zr