Viktorie_0309: v původním receptu je klasická mletá káva, ale letos jsem vyzkoušela kávu instantní a taky je to dobré, jen když se těsto hodně hněte, je pak zabarvené, protože instantní káva se rozpouští a obarví těsto.
magdalenka: Madlenko už jsem ho dlouho nepekla, ale myslím, že je to správně...přece jen je tam 40 dkg mouky + ta mrkev a bylo by to moc husté, kdyby tam bylo méně tekutých ingrediencí. .Doufám, že se ti povede, když tak dej vědět.
Edibara: Perníčky ukládám do krabice a poté uchovávám na balkóně. Musí být v chladnu. Jinak používám čokoládovou polevu z kaštanů( 1 lžíce ztužený tuk,1 ks čokoládová tyčinka Ledové kaštany - rozpustím v parní lázni) a perníčky namáčím ručně, poté co polevu nechám trochu vychladnout . Doufám, že letos bude vše o.k.
1 2 3 … 238 Další