Autorka receptu si tento komentář již nepřečte , ale i tak musím poděkovat za povedený recept. Moc jsme si pochutnali, rozhodně jsem nevařila naposled. .
Děkuji za inspiraci. Postup jsem mírně upravila. Smíchala jsem tekuté suroviny s nastrouhanými jablky a zvlášť sypké suroviny bez kakaa (použila jsem moučkový cukr). Sypkou směs jsem postupně vmíchala do tekuté směsi. Dala na plech 23 x 30 a pekla na 175°C 35 minut. Buchtička je krásně nadýchaná a chuťově skvělá.
Dnes jsem se do buchtičky pustila. Skořici jsem smíchala s moukou a práškem do pečiva, připadalo mi to pohodlnější. Dala jsem na plech 20x30, neboť jsem měla lenivou náladu a nechtělo se mi promazávat (podle rady). Příště dám více jablek, protože se rodinka ptala, jestli jsem tam nezapomněla dát jablka, neboť jsem dopředu oznamovala, že budu dělat jablečnou buchtičku.
Děkuji za recept. Pomazánku jsem dělala už dvakrát, pokaždé byla pochválena. Zatím jsem neměla po ruce parmazán, tak jsem použila jednou uzený sýr, podruhé goudu. Jinak jsem postupovala podle receptu.
1 2 3 … 8 Další