Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kralik v italske omacce

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min tepelná úprava)

13. 1. 2010 21:07

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 308 kJ / 552 kcal
Bílkoviny17,33 g
Tuky1,15 g
Vláknina8,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 65 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy90,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

moje dalsie recepty najdete na

http://chalupnikovi.com/recepty/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Hedwika

4. 8. 2021 18:31

Děkuji za recept, moc jsme si pochutnali. :-K

michsamant

14. 2. 2010 21:12

:yes::yes:

Gabina

14. 1. 2010 08:51

Hned bych si zobla :yes:

bara.it

13. 1. 2010 23:19

Delam podobne, tak s klidnou dusi pridavam bodik:yes:6:yes:

hafikov

13. 1. 2010 22:09

Nádhera.Ukládám a posílám bodík:yes:

JanaDorazinova

13. 1. 2010 22:05

Králíky v jakýchkoliv omáčkách milujeme:-)) Je to krásně červené, samé zdravé věci:-p, česneku bych klidně dala i víc. Mńam!!:-p:yes::yes::yes:

Lusinda79

13. 1. 2010 21:39

Já špecle miluju k čemukoliv, dnes jsem vyloudila na Magdalence recepis na přílohové halušky.My je doma milujeme, rvu tam vejce a mléko..a jde to i jinak.

maris

13. 1. 2010 21:38

Já jsem zapomněla + odkliknout,:-8, ale už jsem to napravila;-)

thomassinno

13. 1. 2010 21:35

Dooost dobrý receptík ... králíka miluju, ale jedl jsme jej naposledy asi před 20 - ti lety ...když je chovala naše babička :-) :yes: +2

vybusna

13. 1. 2010 21:32

lusi...uhm...specle...dosli nam makarony;-(

Eliza

13. 1. 2010 21:21

Tak to vypadá na véélikou dobrotu. Vlastně jsem ještě nikdy nejedla pečeného králíka v takové "středomořské" úpravě, vždy jen kuře a králíka v obyčejných kombinacích... jako česnek... špek... hořčice... kmín... majoránka... špenát...
Ale tahle receptura je docela výzva :yes:;-)
Moc pěkné. :-K

Lusinda79

13. 1. 2010 21:16

Máme rádi podobné omáčky, leč o králíky máme trochu nouzi..btw jako přílohu vidím špecle?

maris

13. 1. 2010 21:16

Skvělý recept, dávám do oblíbených a posílám velké +:yes::-)

Patricie

13. 1. 2010 21:14

Ježíšku, to je krása. Už je to uložené. :yes::yes::yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: italske recepty kralik podle itala králík recepty kralik recept pečené koleno podle polreicha králík na dijonské hořčici od polreicha kralik.cz recepty z králíka recepis pecene koleno králík dle polraicha recepis na brusinky z rybizu recepisy s brokolicí středomořský králík recepty s kralikem švestková omáčka od polraicha recepis na králika králík na dijonské hořčici podle polreicha špecle s králíkem - recept svestkova omacka podle polreicha receptury špecle

Suroviny: králík, cibule, česnek, slanina, protlak rajský, rajče, celer řapíkatý, víno červené, bujón, koření italské, olivy černé

TopRecepty.cz

Kralik v italske omacce

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jZm5