Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Ivanescence

Janet.P: předpokládám, že to je teplota pro pečení na horkovzduch. ☺️ Já babovky peču na vyšší teplotu a na horní/dolní ohřev.

Zdravím. Vyzkouším z dvojité dávky. Je pečená na horkovzduch? Děkuji. <3

IMREE: nemusite urazet, jen proto, ze neumite pect:yes:mne se vzdycky skvele povede a to i kdyz tam dam pecici papir a pokud s tim nemate dobrou zkusenost, tak plech vymazte :-D

Moc dobré a jednoduché - ještě jsem do kuskusu dala uzené tofu a sušená rajčata, :yes:vynechala oříšky, rozinky a citrón a jako koření jsem použila grilovací koření na zeleninu. Lahoda :)

Je to dobré, já jsem navrch přidala sekané vlašské ořechy a taky jsem tam přidala oregano, má to pak lepší chuť. Gnocchi jsem vařila zvlášť. :)

N: půjde to i bez toho, ale s rumem to má takový lepší aroma a chuť :) v tom případě bych tam dala třeba vanilku, nebo něco voňavýho a aromatickýho =):-8

Jelikož creme bonjour nepoužívám, chci se raději zeptat, máte na mysli 250 g jako je i celé klasické máslo? :) díky moc :-K PS: zákusek vypadá skvěle

Iljusa:Tak to jsem moc ráda ... :) trochu jsem upravila recept, co jsem nasla na netu a vzniklo z toho tohle no ... :-K děkuji a pridejte pak taky fotku, at vidime, jak se vam povedla :yes:

Míša + Kája: Tak za prvé, jasně tu píšu, že recept je převzat, tudíž to není můj výmysl a když nevíte sami od sebe, jak se zpracovává máslo s cukrem, máte se zeptat, ale jelikož tady jsou jinak inteligentní lidi, tak přece nemusím psát, že to máslo nesmí být tvrdé jako když ho vytáhnete z mrazáku, ale změklé ... jak jinak by se asi dalo našlehat ? :) :-p:-D

Dělala jsem včera a bylo to super :yes:;-)

Nu, přítel to moc zalil tou rajčatovou omáčkou :D takže jsou pod tím, schovaly se mršky, aby je nikdo nesnědl :D :-//

Tak vyzkoušejte a pak dejte vědět, já ji pekla včera a dnes už není :D je právě výhoda, že neni vůbec suchá, ale krásně vláčná a hned se po ní zapráší :-D :-) :-))ta skorice není podmínkou, ale mně tak chutná :)