Zapečené masové koule - italská trikolora

Ivanescence Kuchař: Ivanescence

Doba přípravy: 15 min příprava, 5 min zapékání 4 porce Mleté maso 7 názorů

Suroviny

olivový olej
1 balení masových koulí AQ
1 cibule
2 stroužky česneku
2 plechovky rajčatového pyré
sůl
pepř
1 balení Mozarelly
hrst bazalkových listů
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. V pánvi si rozehřejeme trochu oleje, opečeme na něm masové koule (množství si dát podle potřebných porcí) ze všech stran dozlatova a pak je přendáme do zapékací misky.

  2. Pánev si vyčistíme papírovými utěrkami, vlijeme lžičku oleje a přidáme najemno nakrájenou cibuli, opékáme dokud nezesklovatí.

  3. Přidáme rozmělněný česnek a poté i rajčatové pyré. Zahříváme a podle chuti osolíme a opepříme.

  4. Nakonec směsí zalijeme masové koule v misce, poklademe plátky mozarelly a dáme na 3-5 minut pod gril, nebo do mikrovlnky, aby se sýr roztavil. Podáváme posypané bazalkovými lístky a můžeme přidat i opečený toast.

Poznámka

Recept je z časopisu Albert v kuchyni, květen 2012

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Zapečené masové koule - italská trikolora

Tématické fráze: italské masové kuličky zapečené masové kuličky zapečené masové koule masové kuličky po italsku italská masová směs masové koule na gril recept italské kuličky masové koule aq masové kuličky zapečené zapekane kuřeci koule casopis albert masove kulicky masové kuličky v rajčatové omáčce, albert italské masové koule v rajčatové omáčce recept italské masové kuličky masová směs trikolora albert recepty z časopisů 2012 masové koule albert časopis albert recepty květen 2012 recepty koule na gril albert masove koule

Zapomněl/a jsem heslo