Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele jirka 2

Děláme je každou chvilku během roku a jsou u nás nejoblíbenější buchty. Nemaj konkurenci. Dávám bod.

Sešednutí čokolády způsobuje vystupování kakaového tuku na povrch čokolády. Čokoládovny tomu zabraní nástřikem slabé vrstvy potravinářského vosku.

Velmi dobrý, čokoláda navrch a šlehačka to neskazily:-O:-)).

Spokojenost na všech stranách.:-p:-p Přidávám bod:yes:

Opravdu játra začnou jíst í ty, co je jinak nemůžou ani vydět.

Včera byli k obědu a už je chtěj zase.

Posílám 46 bod.

Bylo to tak výborný že jsme zapoměli ochutnat. Posílám 26 bodík. Dík za recept.

Naposledy jste si prohlédli