Marmeláda - rosol z černého rybízu - nevařená
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 16 735 kJ / 4 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 000,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Další z receptů po mé babičce, takto rybíz připravujeme "leta letoucí" a ještě se nestalo, že by zkvasil nebo se do něj pustila plíseň. Samozřejmě je nutné mít dobře umyté a vypařené sklenice. O konzervaci se pak postará cukr. Rosol časem ztuhne a určitě si zachová maximální obsah vitamínu C.
U nás se tento rosol vždy uzavíral pod celofán, nevím, jestli to má nějaký praktický význam (babičky už se na to zeptat nemůžu) nebo jestli se mohou sklenice uzavřít normálním víčkem.
Výborný je pak např. do jogurgu nebo do tvarohu, můžeme jej rozmixovat nebo našlehat s mlékem a připravit si osvěžující koktejl.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 7. 2011 04:30
14. 7. 2011 04:29
14. 7. 2011 04:29
13. 7. 2011 21:15
13. 7. 2011 14:55
13. 7. 2011 14:52
13. 7. 2011 13:40
13. 7. 2011 13:07
13. 7. 2011 12:33
13. 7. 2011 11:43
13. 7. 2011 11:43
13. 7. 2011 10:53
13. 7. 2011 10:34
13. 7. 2011 10:33
13. 7. 2011 10:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 15 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 17 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 10 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 12 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 13 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 13 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 13 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 13 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 14 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kuřecí závitky s omáčkou z nivy: Výborná kombinace se studenou sýrovou omáčkou plnou bylinek i jemné chutě česneku
Jak připravit džem bez vaření. Zvládneme to s černým rybízem a cukrem. Postup je snadný a pochutnáme si
Na co se zaměřit v předjaří. Snadno dostupné potraviny pro prevenci. Prospěšná je nejen cibule a kysané zelí
Další recepty
Tématické fráze: konzervace černého rybízu černý rybíz konzervace zpracování josty rybízový rosol černý rybíz s cukrem konzervace rybízu nevařený džem z černého rybízu nevařená marmeláda z černého rybízu marmelada z josty rosol z josty rosol z černého bezu štáva z josty nevařená šťáva z černého rybízu vylisovaná štáva z rybízu rosol z červeného rybízu recepty na zpracování černého rybízu šťáva z černého rybízu šťáva z černého rybízu nevařená rybíz konzervace marmeláda z černého rybízu
Suroviny: šťáva z černého rybízu, cukr
Marmeláda - rosol z černého rybízu - nevařená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAXD
15 názorů