Marmeláda - rosol z černého rybízu - nevařená
Marmeláda z černého rybízu bez vaření, na kterou ale potřebujete sílu a trpělivost. Šťávu z ovoce spolu s cukrem zpracujete ručně třením do husté hmoty. Zajímavý je také způsob uzavření sklenic. Místo víček můžete použít jen celofán.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 735 kJ / 4 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 000,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marmeláda - rosol z černého rybízu - nevařená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAXD
Moje poznámka
Marmeláda - rosol z černého rybízu - nevařená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAXD
Nejnovější recepty
Brokolicová polévka se sýrovými noky
Přidáno před 2 hodinami
Ovarová polévka podle ČSN
Přidáno před 4 hodinami
Suchošová rybí pomazánka
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí stehno s pečenou mrkví a květákem (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 18 hodinami
Hovězí ball tip sous-vide
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové koleno sous-vide
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ražniči z vepřového masa
Neregistrovaný před 3 sekundami
Mascarpone dort s citrónovou chutí
Neregistrovaný před 2 minutami
Svíčková na smetaně
Neregistrovaný před 5 minutami
Marinované přírodní kuřecí řízky z trouby
kimlo před 7 minutami
Kuřecí rolka se sýrem, šunkou a pomeranči
Neregistrovaný před 9 minutami
Americké palačinky
Neregistrovaný před 12 minutami
Kapustičky podle kuchaře Emanuela
Neregistrovaný před 16 minutami
Extra rychlé lívance
Neregistrovaný před 22 minutami
Koláč kynutý litý s ovocem
Neregistrovaný před 25 minutami
Suchošová rybí pomazánka
Suchos182 před 26 minutami
Tématické fráze:
konzervace černého rybízu,
černý rybíz konzervace,
zpracování josty,
rybízový rosol,
černý rybíz s cukrem,
konzervace rybízu,
nevařený džem z černého rybízu,
nevařená marmeláda z černého rybízu,
marmelada z josty,
rosol z josty,
rosol z černého bezu,
štáva z josty,
nevařená šťáva z černého rybízu,
vylisovaná štáva z rybízu,
rosol z červeného rybízu,
recepty na zpracování černého rybízu,
šťáva z černého rybízu,
šťáva z černého rybízu nevařená,
rybíz konzervace,
marmeláda z černého rybízu
Suroviny:
šťáva z černého rybízu,
cukr
Komentáře (14)