casino: A ještě jeden bonus chlazení těsta oproti zapékání - když se Vám košíčky nepodaří vyklepnout z formičky vcelku, můžete to zkusit znovu. Pokud je těsto zapečené, máte jen jednu příležitost...
casino: Ono to "mražení" jen urychluje tuhnutí másla, které drží celý košíček pohromadě (mohou se dát tuhnout i do lednice, jen to pak trvá podstatně déle). Při podávání už košíčky rozhodně nejsou mražené, ale jen vychlazené. Pochopitelně lze použít i Vámi doporučovanou variantu zapečení košíčků. Ale po pravdě, bylo děsné horko, tak jsem chtěla vyrobit košíčky bez paření se u zapnuté trouby A i takhle chutnají fakt dobře...
rebeka: A to mně zase ne Tentokrát fotil přítula a je to znát, potřeboavla bych ho ke každému receptu. Nevím, jak to dělá, ale umí moc pěkné a kompozičně zajímavé fotky.
1 2 3 … 16 Další