Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele K@tka

casino: A ještě jeden bonus chlazení těsta oproti zapékání - když se Vám košíčky nepodaří vyklepnout z formičky vcelku, můžete to zkusit znovu. Pokud je těsto zapečené, máte jen jednu příležitost...:-p

casino: Ono to "mražení" jen urychluje tuhnutí másla, které drží celý košíček pohromadě (mohou se dát tuhnout i do lednice, jen to pak trvá podstatně déle). Při podávání už košíčky rozhodně nejsou mražené, ale jen vychlazené. Pochopitelně lze použít i Vámi doporučovanou variantu zapečení košíčků. Ale po pravdě, bylo děsné horko, tak jsem chtěla vyrobit košíčky bez paření se u zapnuté trouby ;-) A i takhle chutnají fakt dobře...

danielle72: Bojím se, že to je moc měkký sýr. Asi by vytekl...? Ale třeba kdyby se to obalilo do slaniny dvojitě, tak by to šlo.

Eva: To je takzvané temperování - aby na čokoládě nevyskákaly nevzhledné tukové skvrny a zůstala krásně lesklá.

Lucie: To je hodně, ale hooooodně studená, ale pořád v kapalném stavu ;-)

rebeka: A to mně zase ne :-p Tentokrát fotil přítula a je to znát, potřeboavla bych ho ke každému receptu. Nevím, jak to dělá, ale umí moc pěkné a kompozičně zajímavé fotky.

Jé, Vy jste všichni zlatíčka. Děkuji moc za krásné komentáře. :-*

Bosana: Na váhu je to asi 55g sedmikrásek ;-)