Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele katty

Výborný koláček:yes: na podzim jsem pekla se švestkama a včera jsem upekla s jahodama (bez máku) upečený jsem přelila rozpuštěným máslem s trochou rumu mňam:-K

Moje máma dělá podobnou :yes: , ale přidává kousek vysočiny buď nastrouhá nebo drobně krájí.:-))

A kolik máte těch dětí jako jednadvacetiletá modelka co si bez dovolení berou ten foťák?

34 let , tak to jste někde na začátku :-D:-D:-D taky hojně využívám tlakáč , ale mi to příjde jako škoda chladit hrnec....asi to děláme všichni stejně - zkusíme, dovaříme, doděláme - jen mi přišlo škoda energie....s tím chlazením a vypouštěním a ani mi nešlo o to jak dlouho kdo vaří. Ani 50 let v kuchyni neznamená dobře nebo špatně, prostě to je jen 50 let v kuchyni, ne? :-K

Recept super :yes::yes: to my můžeme je jedno jestli mixované nebo vidličkou rozmačkané. Jen přemýšlím jaký to má smysl vařit v tlakáči když hrnec nakonec zchladíte vodou nebo páru vypustíte-to je princip papiňáku? Nevařte 40 min., ale jen 30 - vypněte, nechte dojít za těch 10 minut poklice povolí sama - lepší než hrnec máchat ve vodě. :-O:-S

katty 5. 11. 2011 19:31
Fotoalbum: Doteky podzimu...
Krása, nádherně dušičková atmosféra :-):yes::yes::yes:

Teda, ty vypadají tak dobře :yes: , jen kdybych byla tak šikovná....jdu vařit kafčo a dát si aspoň chabého zástupce..bábovku. :-S;-)

Tak jsem se do nich pustila a lepší buchty se mi nikdy nepodařily :-p:yes: . Remosku mám velkou - receptík jsem si upravila, vyšlo mi 12 kousků a fotit už není co.:-D

Právě šneky realizuji, ale tuk z krému vytéká :-// , chuti to neubere, ale škoda ho...do těsta jsem dala trochu sušeného česneku, tak uvidíme :-O :-p

krupica, ty vypadají velmi dobře :-p

Roky dělám takovou tenkou :-8, ale zkusila jsem a od té doby dělám dva plechy-jeden tenký,druhý hrubý. Fakt je super :-D:-D:-D:yes:

:-D:-D:-D no,po slivovici vidí člověk celý svět tak jinak natož tresčí játra - i tak vše dobře dopadlo ;-) Zrovna včera jsem na ně měla takovou chuť, díky hokeji zůstala zachována pro tento recept :-D:yes:

jaké to je? vypadá to zajimavě :-8 Zrovna dnes jsem si je chtěla dát na večeři, ale zahleděla jsem se na hokej, tak tady leží zavřená na stole :-D :-D

Tento recept u nás vede :yes: a to až tak, že jsem zvýšila dávku o půlku tzn.600 gr mouky, 1,5 droždí....:-D a je stále po ruce-na dveřích ledničky pod magnetem :-D :-D

Tak už nám to chladne :-D Přidala jsem dvě lžičky paštikového koření a celou směs jsem rozmixovala ne úplně do hladka. Upekla jsem k tomu chleba - teď už zbývá jen čekat až vše vychladne a ztuhne :yes: