Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treščí játra po toskánsku

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

15. 5. 2011 22:28

Suroviny

Porce: 2-3 krajíčky veky

Nutriční hodnoty

Energie1 132 kJ / 271 kcal
Bílkoviny17,42 g
Tuky21,68 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 538 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy1,46 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-AHA Velký atlas ryb 3. díl.

Pokud nemáte parmazán, dejte klidně ementál.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 5. 2020 12:39

lena2: Děkuji za vyzkoušení i foto :-)

lena2 lena2

11. 5. 2020 18:37

Moc dobre :yes: , pridala jsem trosku pepre a fotku :-)

gurmanka

24. 5. 2011 13:04

Konecne som nasla, co bude dnes na veceru :) :yes:

chocolate chocolate

17. 5. 2011 15:59

Moc hezký tip na lehkou večeři či nápaditou svačinu.Ukládám:-K.+17

mysulka mysulka

16. 5. 2011 19:09

:-p moc pěkné Jani:yes::-K

Ivana79 Ivana79

16. 5. 2011 11:44

Vyzerá to:-p:-*:yes::yes:Skúsim niekedy na večeru;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 5. 2011 11:44

varilamyskakasicku: Ivo, mi to moc chutnalo. Jak vidíš, použila jsem klasický ementál, protože jsem neměla parmazán. Věřím, že úplně nejlepší by to bylo s parmazánem, ale tomu uzenému sýru bych se nebránila.;-)

Bibinka Bibinka

16. 5. 2011 11:41

Jana Remkova:Jani, to vypadá moc dobře a bude to jistě chutné a tak ti dávám 15.bod:yes:

Fantom

16. 5. 2011 11:28

Jana Remkova::-D:-D:-D, neskákej:-! zlomíš si nohu:-D, ale je to od tebe hezký:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

16. 5. 2011 11:22

Jani , moc zajímavá kombinace, nenapadlo by mne to, takhle a tresčí játra na tento způsob, vážně a bylo to chutné a dobré?Ptá se můj muž teď a může být i sýr uzený ?:-K:-):-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 5. 2011 11:16

Anna Kocikova: díky, Aničko;-)

Fantom: ježkovy oči, mám skáknout do Alberta pro třeščí játra?:-O

Fantom

16. 5. 2011 11:13

Jana Remkova:teda Jani ty jsi ale:-(, a to jsem se chtěl stavit cestou z Ostravy;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 5. 2011 11:12

:-OTeda panečku:-Oz tresčích jater to by mě fakt nenapadlo:-8Já je znám jako"klasiku"cibulka,citron:-))
Moc hezký recept:-p+:yes: a pěkně nafocený:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 5. 2011 10:21

Fantom: skákni, jestli si myslíš, že jsem si z těch tří kousků něco nechala na dnes...:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 5. 2011 10:14

Pajaja: díky za upozornění!!! To víš, ta slivovice...:-S:-D, už je to opraveno. Magdalenka má pravdu!! Vmíchat do směsi;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tresčí játra recepty treščí játra tresčí játra recept trescí játra na cibulce recept na tresčí játra recept tresci jatra pokrmy z tresčích jater nakládané tresčí játra recepty atlas recepty tresci jatra uzená tresčí játra, recept čerstvá tresčí játra nakládaná tresčí jatra tresčí játra čerstvá český parmazán aha velky atlas ryb játra recepty recepty.cz treščí játra tresčí játra smažená tresčí játra nakládaná

Suroviny: tresčí játra, vejce, parmazán, máslo, citron, čerstvé bylinky, veka

TopRecepty.cz

Treščí játra po toskánsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NEPN