Treščí játra po toskánsku
Suroviny
Porce: 2-3 krajíčky veky
Nutriční hodnoty
Energie | 1 132 kJ / 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,42 g |
Tuky | 21,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,46 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-AHA Velký atlas ryb 3. díl.
Pokud nemáte parmazán, dejte klidně ementál.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 5. 2020 12:39
lena2: Děkuji za vyzkoušení i foto
11. 5. 2020 18:37
Moc dobre , pridala jsem trosku pepre a fotku
24. 5. 2011 13:04
Konecne som nasla, co bude dnes na veceru :)
17. 5. 2011 15:59
Moc hezký tip na lehkou večeři či nápaditou svačinu.Ukládám.+17
16. 5. 2011 19:09
moc pěkné Jani
16. 5. 2011 11:44
Vyzerá toSkúsim niekedy na večeru
16. 5. 2011 11:44
varilamyskakasicku: Ivo, mi to moc chutnalo. Jak vidíš, použila jsem klasický ementál, protože jsem neměla parmazán. Věřím, že úplně nejlepší by to bylo s parmazánem, ale tomu uzenému sýru bych se nebránila.
16. 5. 2011 11:41
Jana Remkova:Jani, to vypadá moc dobře a bude to jistě chutné a tak ti dávám 15.bod
16. 5. 2011 11:28
Jana Remkova:, neskákej zlomíš si nohu, ale je to od tebe hezký
16. 5. 2011 11:22
Jani , moc zajímavá kombinace, nenapadlo by mne to, takhle a tresčí játra na tento způsob, vážně a bylo to chutné a dobré?Ptá se můj muž teď a může být i sýr uzený ?
16. 5. 2011 11:16
Anna Kocikova: díky, Aničko
Fantom: ježkovy oči, mám skáknout do Alberta pro třeščí játra?
Fantom: ježkovy oči, mám skáknout do Alberta pro třeščí játra?
16. 5. 2011 11:13
Jana Remkova:teda Jani ty jsi ale, a to jsem se chtěl stavit cestou z Ostravy
16. 5. 2011 11:12
Teda panečkuz tresčích jater to by mě fakt nenapadloJá je znám jako"klasiku"cibulka,citron
Moc hezký recept+ a pěkně nafocený
Moc hezký recept+ a pěkně nafocený
16. 5. 2011 10:21
Fantom: skákni, jestli si myslíš, že jsem si z těch tří kousků něco nechala na dnes...
16. 5. 2011 10:14
Pajaja: díky za upozornění!!! To víš, ta slivovice..., už je to opraveno. Magdalenka má pravdu!! Vmíchat do směsi
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 1 hodinou
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 2 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 9 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 10 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 12 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 16 sekundami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 12 minutami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 22 minutami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 27 minutami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 52 minutami
Candát pečený na másle
Sergi uvařil před 1 hodinou
Hrníčkový mrkvový koláč s jogurtovou polevou
Princezna@Lada uvařila před 2 hodinami
Dušené vepřové kotlety
RadaNaty uvařila před 3 hodinami
Pudingové lívance (bez mouky)
projach uvařil před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: tresčí játra recepty treščí játra tresčí játra recept trescí játra na cibulce recept na tresčí játra recept tresci jatra pokrmy z tresčích jater nakládané tresčí játra recepty atlas recepty tresci jatra uzená tresčí játra, recept čerstvá tresčí játra nakládaná tresčí jatra tresčí játra čerstvá český parmazán aha velky atlas ryb játra recepty recepty.cz treščí játra tresčí játra smažená tresčí játra nakládaná
Suroviny: tresčí játra, vejce, parmazán, máslo, citron, čerstvé bylinky, veka
Treščí játra po toskánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEPN
33 názorů