Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Kruela

Po 8 hodinách Low měnit na Hight je naprostý nesmysl. Rozdíl v těchto stupních vaření je pouze rychlost, kdy hrnec dosáhne finální teploty, teplota vyšší není.

Manelka: děkuji, majoránka je napsaná až na konci ;-)

Nic tak hrozného jsem ještě neupekla. Těsto příšerně mastné. Krém není krém, ale spíše gel i když výborné chuti. Bohužel škoda práce, letělo to do koše. :-// Rozhodně po druhé dělat nebudu.

:yes: super. netřeba více slov.

Děkuji za kladná ohodnocení :-)

Janina 123: napsat pod něčí recept, že se mu něco hnusí, to je tedy úroveň. Mě se hnusí lidi, kteří potřebují za každou cenu kritizovat. Nikdo nikoho nenutí ten salát dělat a jíst.To je fakt ubohý.Je tady milion receptů, který jsou úplně stejný a nebo se liší v naprostých maličkostech. Že se někdo potřebuje realizovt takto....Chodíte sem kvůli receptům a nebo kvůli tomu někomu umýt hlavu a zvedat si sebevědomí.Z očí do očí by to bylo o něčem jiném, že.

osvěžující rajčatový salát je s jogurtem a cibulí. tak snad to není problém :-)). Díky za přidání podobných receptů:-))

Dívala jsem se a nenašla jsem. Jaký má název?

Jen jsem nikde neobjevila odpověď na otázku, na jak velký plech, tak to hold risknu :-))

Nemá být ražniči maso na jehle:-O ? Ražniči je totiž špíz