Ražniči v pomalém hrnci

Gabina Kuchařka: Gabina

Doba přípravy: 4 hod 8 porcí Pomalý hrnec 10 názorů

Suroviny

1,5 kg vepřového masa (použila jsem plec)
4 cibule
4 čerstvé papriky
4 rajčata
20 dkg loveckého (nebo jiného trvanlivého salámu či klobásky)
sůl
voda
Marináda:
grilovací koření
sojová omáčka
hořčice
olej
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostky a naložíme do marinády, nejlépe přes noc.

  2. Cibuli nakrájíme na půlkolečka, papriky, rajčata a lovecký salám nakrájíme na kostky.

  3. Maso se zeleninou smícháme a dáme do pomalého hrnce, podlijeme hrnkem vody a lehce osolíme.

  4. Nastavíme hrnec na high (stupeň II) na 4 hodiny a "pomalíme".

  5. Půl hodiny před dokončením zkontrolujeme stav šťávy a můžeme případně zahustit trochou mouky když bude třeba, ještě dochutíme).

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 63 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Ražniči v pomalém hrnci

Tématické fráze: ražničí na jehle recept se šťávou ražniči recepty v pomalém hrnci špízy v pomalém hrnci raznici z pomaleho hrnce marinada na raznici pomalý hrnec video recepty na pomalý hrnec rizoto v pomalém hrnci pomalý hrnec recepty recepty pomalý hrnec ražniči recept panenka + pomalý hrnec panenka v pomalem hrnci omáčka k ražničí pomazanka z trvanliveho salamu ražničí foto veprove raznici v pomalem hrnci raznici omacka špíz v pomalém hrnci

Zapomněl/a jsem heslo