

Ražniči v pomalém hrnci
Suroviny 8 porcí
- 1,5 kg vepřového masa (použila jsem plec)
- 4 cibule
- 4 čerstvé papriky
- 4 rajčata
- 20 dkg loveckého (nebo jiného trvanlivého salámu či klobásky)
- sůl
- voda
- Marináda:
- grilovací koření
- sójová omáčka
- hořčice
- olej
Postup přípravy receptu
Maso nakrájíme na kostky a naložíme do marinády, nejlépe přes noc.
Cibuli nakrájíme na půlkolečka, papriky, rajčata a lovecký salám nakrájíme na kostky.
Maso se zeleninou smícháme a dáme do pomalého hrnce, podlijeme hrnkem vody a lehce osolíme.
Nastavíme hrnec na high (stupeň II) na 4 hodiny a "pomalíme".
Půl hodiny před dokončením zkontrolujeme stav šťávy a můžeme případně zahustit trochou mouky, když bude třeba, ještě dochutíme).
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Ražniči v pomalém hrnci
-
hrnec jsme dostali od syna k vánocům,tak hledám vyzkoušené recepty,tohle vypadá skvěle
-
Nemá být ražniči maso na jehle
? Ražniči je totiž špíz
-
Vynikající
-
-
Pomalý hrnec sice ještě nemám
, ale za recept a krásné foto 4. bodík posílám
-
Gábi,
+
-
Báro, ta šťávička byla úžasná
-
Gabi, at zije pomaly hrnec
2
-
Díky
Jsem s ním moc spokojená, maso je krásně šťavnaté
-
Gabika, krásny výraz "pomalíme"
Pekný receptíka bodík +