Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Lucije

Po roce jsem si opět vzpomněla na tento super recept!
Já tam většinou dám, co najdu v lednici ;-)
Tentokrát jsem natřela hořčicí, na to slanina, posypat smaženou cibulkou, potom párky a na ně sýr. Jakooooo mňamka <3<3<3

Asi takhle... Peču 2, slovy DVA!, plechy. Jeden do práce - nedožije se konce pracovní doby. Druhý na doma. Nedožije se rána.
Stačí to jako kladné hodnocení? ;-)
PS: k tvarohu ještě přimíchávám velkou zakysanou smetanu a je to :yes::yes:

Díky za připomenutí receptu, který je typický, a dalo by se říct přímo regionální, pro Polabí :-) Každý rok si říkám, že nesmím zapomenout sehnat řepu a vždycky to prošvihnu ;-)
Mám téměř totožný recept od mé babičky, která bydlela v Nymburce a v době "řepné kampaně" na cestě do cukrovaru nebylo o zatoulanou řepu nouze ;-) Babička si nádivku zavařovala, takže jsme pak měli řepánky kdykoliv. Do nádivky ještě přidávala dvě lžíce strouhaného perníku, rum a nasekané oloupané mandličky <3
Tak ještě jednou děkuji za recept a vzhůru na cukrovku :-D

:yes:
Dělám podobně, jen místo pálivé papriky dávám uzenou a zahušťuji na malé kostičky nakrájeným chlebem a najemno nastrouhanou bramborou. Nakonec je tak hustý, že v něm stojí vařečka :-D

40!!! minut? To bude asi chybka, ne? :-) Tak maximálně 10 minut při 170°.

Naposledy jste si prohlédli