Zdravím.Parkrát jsem salát z řepy dělal na podobný způsob ,ale vždy z vařené řepy.Je opravdu ze syrové?Už jsem to
někde zaznamenal, ale podle bráchy co ji vaří pořád vařím půl hoďky v tlakáči.
Koupil jsem levně mražené sledě.Většinu jsem upekl,ale dva jsem vykostil a nasolil.Taky dobré.Jenom mám obavu aby to od cibule nezakvasilo.Po ochutnávání jsem raději přilil olej.Díky
Děkuji moc.Na základě dobré rady se zlepšuju.Dělal sem z menšího množství a pohlídal si větší hustotu.Při kynutí otáčel ať mají rozložené těžiště a jdou v půlce vaření dobře otočit.Jednu jsem vytáhnul o minutku dříve a viděl jak mírně splaskla.Takže příště vařím až do konce,jenom pohlídat hustější těsto a pěkné nakynutí.Moc děkuji.Přidám fotku.Není se zas čím chlubit,tak potom smažu
Díky.Recept je fajn,ale skoro vždy mi knedlík splaskne.Včem je ten fígl?Mám pocit jako by těch dvakrát osum minut bylo moc a přitom ostatní recepty jsou i na dýl.Co si mám hlídat abych neměl zase slizké betoňáky?Za rozumnou odpověď budete velebeni při každém knedlovaření
někde zaznamenal, ale podle bráchy co ji vaří pořád vařím půl hoďky v tlakáči.