Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Papunka

pazderka83: jak prosím dopadl z té chlebové mouky? Mám ji doma, tak bych případně také vyzkoušela. Děkuji za odpověď

janina3365: tak to jsem ráda :-)

Blanka: Dobrý den, vždy jsem ho dělala čerstvý, takže nedokážu říct, jak bude vypadat druhý den. Pokud ho ale přikryjete alobalem nebo potravinářskou fólií, tak si myslím, že v pohodě vydrží, jen pozor na to aby se uvnitř nezapařil.

Recept: Míša řezy
Katka : Jsem ráda, že chutnalo :-)

Kwiksey: Možná bych zkusila podušené žampiony.

Recept: Míša řezy
Já míšu peču na velkém plechu a vždy mi ta poleva vychází. Piškot mám také tenký viz. obrázek.

Katy : Dobrý den, máte pravdu i v moučkovém cukru a kypřícím prášku může být lepek. Moučkový cukr se dá umlít, i když to dá nějakou práci. Na trhu jsou i moučkové cukry bez lepku, např. Korunní cukr (Moravskoslezské cukrovary a.s-obsahuje bramborový škrob). Kypřící prášek bez lepku se dá koupit např. v DM (alnatura) a nebo Dr. Oetker. Dr. Oetker sice uvádí, že může obsahovat stopy lepku, ale nikdy jsem s ním neměla problémy.