Babiččiny mleté bifteky

Papunka Kuchařka:

Doba přípravy: asi 45 minut PT0H45M 12 kusů (záleží na velikosti) Hovězí maso 5 názorů

57
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Suroviny

500 g mletého hovězího masa
3 brambory
2 malé cibule
2 lžíce hořčice
drcený kmín
sůl
6 lžic oleje
1 lžíce vody
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nastrouháme (nahrubo). Brambory oloupeme, omyjeme a také nastrouháme.

  2. Syrové mleté maso promícháme s nastrouhanými brambory a cibulí, osolíme a okořeníme. Směs důkladně promícháme a naděláme z ní bifteky, které po obou stranách opečeme v rozpáleném oleji.

  3. Opečené bifteky vložíme asi na 15 minut do trouby předehřáté na 200°C, ihned ji vypneme a bifteky ve vyhřáté troubě necháme dojít.

  4. Podáváme s opečenými brambory nebo smaženými hranolky. Hořčici promícháme s vodou, prohřejeme a nalijeme na jednotlivé porce. Můžeme ozdobit snítkou zelené petrželky a prstýnky syrové cibule.

Poznámka

ZDROJ: kuchařka Recepty z hovězího masa

Vhodné pro bezlepkovou dietu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 19 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Babiččiny mleté bifteky

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo