Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Japonský rýžový hrnec

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Papunka Papunka

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 886 kJ /
451 kcal
Bílkoviny60,17 g
Tuky19,06 g
Vláknina0,12 g
Cholesterol 138 mg
Sodík 1,91 g
Sůl4,55 g
Sacharidy9,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso omyjeme, osušíme, očistíme ho a nakrájíme na nudličky. Jarní cibulku nakrájíme na tenká kolečka. Oloupeme zázvor a najemno ho pokrájíme. Krok 2: Ve woku nebo pánvi zahřejeme olej. Za stálého míchání v něm opečeme kuřecí maso (5 - 6 minut na středním plameni), zázvor a cibulku. Přidáme sójovou omáčku, pomerančový džus, cukr, vše dobře promícháme a na slabém ohni vaříme 3 - 4 minuty. Krok 3: Podáváme s rýží a zdobíme jarní cibulkou.

Zveřejněno 9. 7. 2016

Poznámka autorky Papunka

Výživová hodnota: porce 490 kcal

Originál receptu z knihy: Kuchařka pro pohodáře (mírně upraveno)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Japonský rýžový hrnec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Bmlx

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Japonský rýžový hrnec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Bmlx

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
japonsky parní hrnec, recepty v ryzovem hrnci, japonskýhrnec, parní hrnec japonsky

Suroviny:
prsa kuřecí, cibulka jarní, zázvor, olej, omáčka sojová, džus pomerančový, cukr, rýže

Přidat fotografie receptu