Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele PayaD

Všechny recepty vypadají výborně...babička na Slovensku vyráběla masové konzervy jednoduše ze syrového masa a soli. Dala do 7/8 sklenice do poloviny libovější maso, pak zarovnanou malou lžičku soli pak tučné maso nejlépe bůček ,kousek kosti z toho bůčku( na stranu) a nakonec kus dobře očištěného kruponu (kůže)...zavřela sklenici a dala vařit pomalu na 4 hodiny, pak sklenice zchladila a nechala v teple 48 hod. a podruhé sterilovala 1 hod. vše při 100°C. Koření nedávala, tam může být nebezpečí mokroorganizmů a nebo bobtná (kmín). Maso pustilo šťávu (želatinu) a nahoře to uzavírala zátka ze sádla....výborná za studena a nebo také na pórku a zelenině a koření s vrutkami:-p . Pavla

Naposledy jste si prohlédli