Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Piskutek

Arijana Baillie:
I think, that buns and rolls are the same all in our Republic. I recommended you to try this one, I think, it is amazing, and typicaly Czech! Good luck with your baking :)

Mě na tohle množství stačily asi 4 hrníčky, ale já jich mám hodně. Na Karlovarské se chystám!!

Moc všem děkuju, u nás měly obrovský úspěch, jsou rychlé a snadné. A žravé!!

lucka: Mě to nijak extra sladké nepřijde, ale pokud chceš méně, dej si ho méně. Piškotků mi také vždycky pár zbylo, takže to nevadí. A ano, přes noc to ztuhne ;)

Nesedlo mi ani těsto, ani výsledný produkt, obrázky hezké, ale kouknu po jiné receptu

Dobrý den, když tyto koláčky budu péci opravdu jako svatební, jak dlouho tedy předem a jak dlouho vydrží ? Děkuji :-K

Lezlo na mě nachlazení, tak jsem svařila zázvor s grapefruitem a citronem a dosladila medem. Tohohle jsem vypila tak litr a půl a druhý den nebylo po nachlazení ani památky :-). Zázvor je kořenem dokonalým, vřele doporučuji i pro navození příjemné teplé atmosféry uprostřed studených dní :yes:

Bábovka je dokonalá, posílám bodík :yes:. Místo oleje jsem dala rozpuštěnou Heru, bábovka je vláčná a nedusí. Pekla jsem ji od oka, prostě tak, aby byla upečená :-D

Anna Kocikova:děkuji moc :-K Tento dezert mám nejraději, rychlý a když už jsou jablka "před expirací´´ , tak přijde vhod :yes:

Naposledy jste si prohlédli