uplně nechápu, co je na tom nejlepšího. uplně obyčejnej recept. ani neni napsáno jaký maso. něco jako: vemte kus něčeho k tomu přidejte támhleto, 3 lžičky kečupu, udělejte do toho důlek a je hotovo.pro vylepšení na to nalejte tatarku. dobrou chuť
BILKOVAI:hlavně je důležité mít kvalitní maso.bez něj je jedno jakou máš pánev,výsledek je "guma" bez chuti.maso na steak musí být několik týdnů dobře odleželé(vyvěšené).takže se u řezníka informovat o tom jestli je maso vhodné na steak.právě jsem měl australskou hovězí loupanou plec datum porážky 16/8/2011 a bylo opravdu vinikající.cena 190,-/kg chuťově,jemností a cenou nesrovnatelné s jakoukoliv "českou" svíčkovou.řekl bych,že 3/4 úspěchu je výběr dobrého masa,jinak se odradíš a zaplatíš za to moře peněz.bohužel 9z10ti řezníků nám prodává maso z kraviček,které není vhodné pro steak.
Eliza:z masa nevyteče ani kapka.maso se zatáhne podél jehly nebo bodců,protože se rozehřejí nad ohněm(jen zkraje,kde je to potřeba).taky jsem se ze začátku bál,ale u žádného masa se mi to nepotvrdilo.maso je maximiálně šťavnaté jak to jde.
Fantom:tuk jsem po předešlých zkušenostech začal sundavat,protože kapal na uhlíky a ty začínaly hořet plamenem a čoudit.to mi moc nevyhovovalo.každopádně na chuť masa dle zkušeností to moc nemá vliv,vzhledem k tomu,že je maso samo osobě aromatické a i částečně prorostlé.bavím se pouze o úpravě na ohni. samozřejmě také záleží v jakém stavu se k vám maso dostane.
dobře uleželé je když v mase zůstane důlek od prstu a na povrchu je hnědé nebo hnědošedé.pokud si k němu čichnete,ucítíte krásnou vyzrálou aromatickou chuť hovězího masa.cokoliv jinak je špatně
beeffeast.webnode.cz/steaky-steaky-steaky/