Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Adventní období může být pro někoho stresující kvůli výběru vhodných dárků pro nejbližší. Tohoto nepříjemného tlaku se však můžete zbavit, pokud zvolíte některé z předplatných, které vám nabízíme. Stačí jen pár kliků a získáte skvělé prezenty pod vánoční stromeček.

Roční předplatné časopisu Apetit se slevami a dárky

Burda International CZ nabízí více než 40 periodických časopisů. Před Vánoci nabízí některé z nich v lákavých zvýhodněných předplatných. Jedním z těchto časopisů je i Apetit, magazín přinášející inspirující recepty, který zároveň představuje nejnovější trendy v gastronomii a mění vaření na zálibu a životní styl, nikoli jen každodenní nutnost.

Nyní můžete získat roční předplatné již od 599 Kč. Navíc vás čekají lákavé dárky, jako je aromatická svíčka Yankee Candle, přístup k online videokurzu vaření nebo oblíbenou kuchařskou knihu Líná kuchařka. Zajímavé jsou také nabídky ročního předplatného s filtrační karafou Laica či čaji Lipton. Nechte se hýčkat těmito bonusy a vychutnejte si celý rok zajímavého čtení s časopisem Apetit.

Časopis Apetit je uznávaným českým kulinářským magazínem, který nabízí množství receptů, pro širokou veřejnosti a jsou rozděleny podle různých kritérií, jako je sezónnost, příležitost nebo úroveň kulinářské dovednosti. Časopis je tak ideální pro ty, kteří chtějí rozšířit své kulinářské znalosti a zároveň hledají inspiraci pro každodenní vaření.

Elle se skvělými bonusy

V případě, že máte zájem o svět fashion, beauty a celebrit, předplatné časopisu ELLE je ideálním dárkem, se kterým nešlápnete vedle. Předplatné tohoto magazínu je nyní dostupné s atraktivní slevou a k tomu si můžete vybrat cenný bonus. V současné nabídce je možné získat ELLE společně s kosmetickým zrcátkem ETA Fenité za 1199 Kč nebo za stejnou cenu s přístupem k online videokurzům na EXTRAKURZY.CZ.

Lifestyle s Marianne

Jako vánoční dárek můžete zvolit také roční předplatné na lifestylový magazín Marianne. Tento časopis je bohatý na rozhovory s osobnostmi a články týkající se vztahů, zdraví, životního stylu a kultury. Zaměřuje se na módu i kosmetiku a nabízí kombinaci kvalitního obsahu, humoru a lifestylových témat. Roční předplatné Marianne je dostupné již za 649 Kč a zahrnuje i bezplatnou digitální verzi časopisu. K dispozici jsou i speciální balíčky s bonusy. Například za 849 Kč získáte roční předplatné s přístupem k online videokurzu na EXTRAKURZY.CZ, zatímco za 999 Kč můžete obdržet roční předplatné s multifunkčním fitness náramkem vhodným pro ženy i muže.

Na výhodné nabídky se můžete podívat do naší fotogalerie:

Fotogalerie - Předplatné jako skvělý vánoční dárek

Ukázat 10 fotografií

Vánoce a vánoční cukroví

Vánoce patří k nejkouzelnějším obdobím v roce a nedomyslitelně k nim patří vůně domácího cukroví

Zpravidla se začíná perníčky, poté následují zástupci z křehkého těsta – vanilkové rohlíčky, linecké, pracny. Ke konci adventního období přijdou na řadu sněhové pusinky a kokosky. A nakonec dojde řada na nepečené druhy cukroví,  jakou jsou vosí hnízda a různé kuličky.

Mohlo by vás zajímat:

Linecké cukroví | Perníčky | Nepečené cukroví | Pracny | Vanilkové rohlíčkyKokosky | Vosí hnízda

 

Recepty k tomuto článku

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více