Falešná kuřecí polévka

Jana Remkova Kuchařka:

Polévky 11 názorů

59
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Suroviny

kousek másla
Nyní v akci
menší mrkev
Nyní v akci
slepičí bujón
polévkové nudle nebo kapání
zelená petrželka
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Máslo si roztopíme v hrnci a na něj nastrouháme menší mrkev. Chvíli restujeme, aby mrkev pustila barvu, pak přilijeme vodu a přidáme bujón. Chvíli povaříme, dochutíme.

  2. Na talíř si dáme nudle a zalijeme polévkou, nebo přímo do polévky nalijeme kapání z hladké mouky a vajíčka.

  3. Ozdobíme petrželkou.

Poznámka

Je to rychlovka, když spěcháme, ale moc dobrá.

Vytisknout recept Přidat k oblíbeným

Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Falešná kuřecí polévka

  • Petra Petra

    Taky se mi pokaždé nechce dělat vývar, tak jednou dvakrát do roka udělám polévku z kostky, přidám mrkev celer a petržel, bylinky... Recept se mi líbí :-8

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    BronislavaP: Uf, když jsem zaznamena ana emajlu reakci na tuto polévku, bála jsem se, že tu bude tvrdá kritika :-Q. Moc děkuji za kladnou reakci :-)

    Odpovědět

  • BronislavaP BronislavaP

    Jednoduchá a dobrá polévka. Pochutnali jsme si...:yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Anna Kocikova, je to dobré!! Díky!!:-)

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    :-))Jako východisko z nouze tento vývar určitě nebereme;-)naše rodinka si vždy pochutná:-p+6:yes::yes:a foto né moc přes mobil kvalitní;-):-))

    Odpovědět

  • Vaclav Fronek Vaclav Fronek

    Jano zase boduješ. Polívka je grunt a oběd bez polívky není žádnej oběd. +bodík.

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    dělám dost často, dávám i celer a petržel - bodík:yes:

    Odpovědět

  • jollka jollka

    Je opravdu dobrá doma jsme jí říkávali polévka z ukradené slepice:-))

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    No, my restauraci máme, ale rozhodně to hostům nenabízíme, je to opravdu jen rychlovka, ne polévka na meny;-) No a já osobně mám raději kuřecí vývar, než hovězí. To je taky věc názoru.;-)

    Odpovědět

  • kuchtik kuchtik

    Jako rychlovku bych to bral, ale skutečně jen jako vychodisko z nouze.:-S

    Odpovědět

  • der.bruno der.bruno

    Neuraž se ale tohle neni moc převratná věc. Dělá se to takhle skoro v každé restauraci, pokud nemají kosti z kuřat. I když slepičí vyvar se podle meho nazoru hovězímu nevyrovná ;-)

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo