Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele tastyfoodeu

Eja57: Já jsem použil 80%, ale to už je o Vaší chuti. Jestli Vám nevadí hořká čokoláda, tak bych zvolil hořkou.

Eja57: Zeleninový vývar normálně nedělám, ale dělal jsem Dýňovou polévku (recept na profilu). Toto jsem udělal jen aby lidé viděli, jak udělat pořádnou sílu. Já nejradši mám stejně bez rozvařené zeleniny. Pouze vývar + nudle, knedlíčky, nebo drobení. A u tohoto receptu se držím pravidla, jen zelenina. Jinak samozřejmě že slepičí vývar nechávám bublat 8 hodin. Základní množství vody je okolo 5 litrů. A nechám odpařit tak 3 litry. Takže mi zbude tak 1.5-2 litry.

Lenunka: První fotka je ilustrační. Druhá fotka je originál.

Eja57: Vím, že Hokkaido se loupat nemusí, ale většinou není v tak hezkém stavu ta dužina, tak ji dávám pryč.

Nevím jak moc mám výkonný sporák, ale v tom videu máte výsledek, jak to dopadlo :) Hold se tam musí dát hodně vody a počítat s úbytkem.

Eja57: Já používám keramiku do trouby, ale je to poměrně veliké, jak můžete vidět ve videu co jsem dal do odkazu. Někdo používá formičky na muffiny, jelikož je to menší, a může se jich pak udělat více.

yanull: Máte pravdu, již jsem chybu napravil.
Děkuji :)