Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Black Friday: Kuchařky, kulinární kurzy, kalendáře a další se slevou až 50 % už čekají na všechny gurmety
Zdroj: Toprecepty

Váháte, co sami sobě nebo svým blízkým nadělit letos pod stromeček? Kulinárními dárky nikdy nemůžete nic pokazit. A právě v těchto dnech startuje časově omezená akce na speciální balíčky se slevou až 50 %.

Kuchařky v akci

Ať už chcete pořídit jen jednu jedinou kuchařku z edice Toprecepty.cz, nebo rovnou dvě či celou sadu, právě teď máte nejlepší příležitost získat tyhle knižní skvosty do své knihovny za výrazně nižší cenu. Kuchařky jednotlivě koupíte o 10 % levněji, v balíčku se pak můžete dostat až na cenu o 30 procent nižší. A to se vyplatí!

Knižní tituly edice Toprecepty.cz totiž obsahují ty nejlepší rodinné recepty od čtenářů z celé České republiky. Máte tak jistotu, že jde o recepty mnohokrát vyzkoušené a leckdy i generacemi prověřené. U každého receptu navíc najdete QR kód, který vás během pár sekund dovede na názorné video, podle kterého zvládne uvařit i začátečník.

Tady je malá ochutnávka z toho, co si na Black Friday můžete pořídit:

1. Náš kompletní balíček Toprecepty.cz obsahuje:

      Cena: 1699 Kč.

2. Balíček s názvem Naše videokuchařky obsahuje:

Cena: 949 Kč.

Chci balíček Naše videokuchařky

3. Náš chalupářský balíček obsahuje:

  • Naše chalupářská kuchařka 
  • Naše křížovky 
  • Náš nový kalendář 2023
  • Naše kuličkové pero

     Cena: 499 Kč.

Chci Náš chalupářský balíček

Vybírat ovšem můžete z mnoha dalších kombinací, nebo sáhněte jen po zástěře či utěrce. Volba je na vás, ušetříte ale určitě. Celou nabídku Black Friday s mimořádnými slevami najdete zde. Po celou dobu je navíc na všechny balíčky doprava zdarma!

Ale pozor, akce trvá jen do neděle 27.11. 2022 nebo do vyprodání zásob.

 

Související obsah