Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele teushka

Perfektní, dělala jsem s rozmarýnem a sýrem navíc :-)

Tlakový hrnec mám poměrně krátce, ale že se dá využít na takovou lahůdku, i s přílohou, to jsem nečekala. A tak rychle hotovou:-8 Objevila jsem Ameriku. Luxusní recept<3 Děkuji!!!

Bezlepková varianta - skvělá!

Dííííííky!!! vždycky jsem na podobné zdobení narazila, ale když jsem potřebovala, nevěděla jsem, kde najít návod na práci s dvojbarevnou čokoládovou polevou horkou. Jsem ráda za tento návod, moje amatérská práce je fakt jiná, nepřesná, ale vypadá to fakt parádně, trošku jiný level, než na polevu pak jen nakreslit něco, nebo nandat. tohle vypadá super! :yes::yes::yes:

Diky za receptik! V lete jsem delala dle jineho a hruza...uz jsem chtela na tuhle skvelou omajdu zanevrit. Delala jsem s bezlepkovou moukou mimochodem... A jsem rada, ze ve variante s bramborem a vejcem jde o bezezbytkovou dietku, kterou ted mam. Tak vazne moc diky!!! :-K:-K:yes::-)

Rozhodně uděluji kladné hodnocení za nápad, navíc jsem nikdy v pomaláči nezahušťovala předem a jsem spokojená - dala jsem tedy dle názorů jen 4 lžíce a přišlo mi to akorát. Dala bych více cukru tedy, ale to je můj vkus. A pak bych se ještě zamyslela nad tím dochucením, normálně ji dělám na cibuli, přidávám k těmto ingrediencím ještě špetku skořice a bobkový list, citron... a je lepší no. Ale tahle má rozhodně potenciál - a to je fakt mega snadný. příště obměním maso, či papriky.. A barva byla v pohodě - pěkná červená!

:yes:

Ahoj, mě se nepovedly ;-( dělala jsem je 8 minut na 1000wattů a jejich konzistence byla rozplizlá. tak nevím, jestli jsem měla vydržet déle.. no, spíš dám skleněnou mísu a hodím to na horký vzduch příště no :-//

Ahoj, jelikož jsem se přestěhovala do garsonky, uvažuji, že bych k vaření používala jen mikrovlnku a tak vítám všechny recepty z ní. samosebou má kritická mysl mě trochu dovedla k úvaze, zda to není škodlivé. ale naštěstí jsem narazila na článek podložený vědou www.novinky.cz/zena/zdravi/170993-o-vareni-v-mikrovlnce-koluje-mnoho-nesmyslnych-mytu.html a myslim, že grilování na ohni je opravdu nebezpečnější či smažení na přepáleném tuku atd. :-) tak budu také zkoumat a snad dodám také nějaké recepty. za oceánem se mt využívá mnohem více než u nás. díky za inspiraci:-K