Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Tomaso33

Missa25: Dobry den, kruti a veprove se bude delat rozhodne kratsi dobu,zalezi,jestli maso chcete nechat v kuse nebo si ho nakrajite na mensi kusy,ale za cca. hodinu,hodinu a pul by mohlo byt ok,pri teplote okolo 170 st.C..jinak,je vzdy nejlepsi udelat si vedle pravy vyvar,kdyz ho nemam,tak si aspon udelam bujon (od Vitany,bez ecek)..svickova chce urcite trochu cviku,tak at se vam to pro tu vetsi skupinu lidi povede ;-)

Missa25: Dobry vecer, lze pouzit vicemene jakekoliv maso, nejcasteji se krome hoveziho pouziva zverina (hlavne divocak,srnec), dale kralik, doma delavam i kruti, vzdy je to super, omacka (zelenina + smetana) se hodi ke vsemu..myslim, ze to je jen o preferenci chute masa..

Opravdu excelentní recept! Jsem puvodne kuchar, i kdyz se tim nezivim,tak doma varim casto a rad. Kvuli tomuto receptu jsem si zde udelal i registraci, protoze musim recept pochvalit! Varil jsem svickovou mnohokrat,ale nikdy jsem nedaval cukr,ocet, potazmo horcici jiz do zakladu..ale je to naprosta pecka,ode dneska to nedelam jiz jinak a to predevsim kvuli tomu,ze maso pri duseni do sebe krasne natahne tyto chute a je hotove naprosto neprekonatelne,jakoz i samotna omacka..fakt super,doporucuji vsem! T.

Naposledy jste si prohlédli