Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pekáček s brynzou, lilkem, uzeným masem a špagetami

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

27. 10. 2013 12:43

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 933 kJ / 1 657 kcal
Bílkoviny83,15 g
Tuky36,39 g
Vláknina40,65 g
Cholesterol 179 mg
Sodík 1,48 g
Sůl3,38 g
Sacharidy240,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Uzené maso můžeme nahradit šunkou nebo opečeným či grilovaným uzeným masem. Místo kysané smetany zkuste použít smetanu na vaření. Pokud neseženete brynzu, nastrouhejte do směsi fetu nebo gorgonzolu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 10. 2013 17:39

danielle72: No, ty domácí experimenty většinou fakt nemají chybu:-)). Já měla všechno, jen ne to uzené, myslela jsem, že najdu aspoň kousek šunky, ale prd, u nás se salám kupuje minimálně. Takže jsem si skočila do takového miniobchůdku ve věžáku, kde mají všechno.;-)

danielle72 danielle72

30. 10. 2013 17:32

Jana Remkova: Jani, moc děkuji za vyzkoušení, přidanou fotku a jsem moc ráda, že Ti chutnalo;-).
I pro mě to byla neznámá. Tahle u mě v kuchyni totiž vznikají recepty - otevřu lednici, zírám, kouknu se na záruční doby a kombinuji někdy i zdánlivě nekombinovatelné:-8 A když jsem ji tuhle otevřela, koukal na mě lilek, za tři dny procházející brynza a hrst uzeného, co mi zbyla z plněných kedlíků. Slovo dalo slovo, špajzka špagety a dílo bylo dokonáno:-)) Jo a s těmi rajčaty je to fajn nápad:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 10. 2013 16:50

Danko, přidávám foto a zařazuji do svého jídelníčku natrvalo;-). Není to tak hezké, jako to tvé, ale mi se fakt špagety špatně servírují. Já je dělám jen pro sebe, takže to není tak vysoké. Bylo to skvělé, já jsem si na lilek dala jěště pár sušených rajčat a pokapala jsem ho tím olejem z nich. Vepřové maso bych jíst neměla, ale tady jsem udělala výjimku a koupila si tenký plátek uzené krkovičky. No, nemělo to chybu, fakt;-) Díky za tip:-)

rozmarynaH rozmarynaH

29. 10. 2013 10:39

Tyhle gratinované dobroty mám také ráda:yes::yes: +12

senky senky

28. 10. 2013 14:59

:yes::yes::-K

hosta hosta

28. 10. 2013 14:07

To jai ale vymyslela moc hezky - to určitě zkusím, lilek čeká v komoře :-)):yes:na nápad

cathleen cathleen

28. 10. 2013 13:03

Moc líbí :-):yes:

tejaja tejaja

28. 10. 2013 09:02

Danielka, bryndza je niečo úžasné, takže :yes::yes::yes:;-)

Daniella O. Daniella O.

28. 10. 2013 05:25

Danielko, bohuzel brynzu tady nesezenu, ale vyzkousim s jinym syrem. Recept uladam a posilam bodik:yes::yes::-K

danielle72 danielle72

27. 10. 2013 19:05

spagetka: Děkuji;-) A kdybyste někdy chtěli, klidně použijte místo těstovin předvařené brambory, fantazii se meze nekladou:-)

rebeka rebeka

27. 10. 2013 18:54

moc krásné:yes::yes::yes: láká k odzkoušení;-):-p:-)

spagetka spagetka

27. 10. 2013 18:48

Zapékané těstoviny na jakýkoli způsob můžeme. :-p:-p:yes::yes: Takže uložím

danielle72 danielle72

27. 10. 2013 18:45

Jana Remkova: To mám radost a těším se na fotku;-) Mléko přidej podle potřeby, aby těstoviny nebyly suché.

Díky za všechny povzbudivé komentáře:-K:-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 10. 2013 18:26

Danko dííky moc za tenhle recept!!! Hned si ho posílám na email!!:-D:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

27. 10. 2013 17:49

Krásný receptík, mám ráda recepty s lilkem;-):-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lučina se špagetami a rajčaty lilek s brynzou špagety s brynzou gratinovane testoviny s uzenym masem a smetanou bryndza se špagetami lilek s uzeným masem 250g. boloňský lilek zapečený s kuřecím masem a sýrem, brambory vařené bryndza s lilkem recept na lilek s spagetami pečený lilek bryndza špagety s lilkem a masem plněné lilky se špagetami eintopf se spagetami recepty s špagetami a masem zapečené brambory s cuketou a lilkem a uzenymu lilek plněný brynzou lučina se špagetami a rajčetem zapekané brambory s uzeným masem a bryndzou uzení brynzy zapecene testoviny s uzenym masem a brynzou

Suroviny: lilek, maso uzené, brynza, smetana kysaná, mléko, česnek, tymián, sůl, olej olivový, těstoviny špagety

TopRecepty.cz

Pekáček s brynzou, lilkem, uzeným masem a špagetami

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yzqg