Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Vaclav Fronek

Opravdu poctivá a pravá cibulačka tak jak má být. MOC, moc chválím. +bodík 5

Dneska samá dobrota. Taky by šlo. +bodík 6. To se roztrh s dobrotama pytel.

Abdulko. To je zase bomba pro chuťové buňky. TO není co říci, jen koukat a představovat si. MŇAM: +bodík 16.
A to jsem si myslel, že mám dnes luxus - Bitelnej stejk. Ale bůček je bůček.

Dajdo když uděláš s nádivkou na pokecu. nemá chybu.

Dajda: Holka moje zlatá. To mi ani neříkej. Tu a tam se nám podaří koupit parádní vepřovou špičku a je bez myšlení. Pořádná kapsa. Nádivka, zašít, upéci a ta bašta nepředstavitelná. Jako božská MANA , stejná jako těch poutníků na pošti co byli božsky zachráněněni. A pak už je Knedle, nebo brambůrek a brusunky. MŇAM.

Jitkas:Jsem rád, že se to vysvětlilo. Holt ra moje hantýrka. Ale všichni pochopili a o to šlo. Já se budu snažit příště trochu více vysvětlit a nemlžit.

spagetka:Rád bych jen podotkl,mže to není recept můj i když jsem podobný dělal možná před více jak 20 lety z "Receptáře" P.Podlahy, ale vždy se to daloo jiíst a myslím, že bůček má 100 a více variant a chlapi to ocení. Dík MARCELCE 395.

Dobrá volba. Také dělám velmi podobně na plech, aby bylo dost. Je to žravý a chutná všem . Dá se inprovizovat co dům dá a fantazii se meze nekladou. Každý podle své chuti. +bodík 9

Zdravím Lado. Tokáň perfektní. Taky jsem pro papiňák. Snese horší masíko a je jako máslíčko. Vítám tě mezi TOP . Ale pravda taky je, že když se jídlo táhne, tak to nemá chybu. + bodík 6

Nic proti koprovce. Právě naopak. Fajn je že máš aspoň kopr z mrazáku a ne sušenej, kterej stojí za PRD. Já letos neuložil a čerstvý domácí je jiná liga. To co prodávají nemá tu správnou vůni,.Zkrátka pčkám. Kdo si počká, ten se dočká na vlastní. A pak na závěr už nevařit a přidat ten nejjemnější pro vůni a chuť jen tak navrch. Cítíte tu parádu !!! + bodík 46
I KDYŽ KŘENOVKA JE TAKY RÁCE.

dexulka:Rozumným množstvím hořčice nic nezkazíš. Raději mám naší žlutou obi. Je to velmi dobré a navozuje experimentování a večeře je zachráněna a přátele pohoštěním neurazíš nejsou li hogo-fogo. +bud 10
Ještě doporučuji je li to možné do škvarků použít i malou či velkou vepřovou konzervu /podle množství škvarků/ , pak je to už luxus a žravý, žravý a dobrý.

Odvážný. Ale proč ne . Dám se taky zviklat a zkusím. +bodík 8

Dnes se roztrh pro mne pytel zajímavostí. To taky beru za +bodík 6