Podobný recept dělávám bez žampiónů, měl zatím vžcy obrovský úspěch. se žampióny to bude ještě lepší.. a odkaz na hrnec, prosím. protože když v takovém hrnci podám třeba i kmíhovou polivku, bude to bomba!!!
ohledně té vlastní sestry másla:
když jsem byla mladá, což je dávno, tak byla Sana vlastní sestra másla, a dodávalo se, že i vlastní sestra může být pěkná K
zdravím. JaGa
dneska jsem je dělala, ale protože jsem neměla svěží sádlo, stáhla jsem kůži, v pekárně jsme vyškvařili kůži a kus špeku, následně jsem k tomu pokrájela jeden pórek opravdu nadrobno, přidala tři deci dvatomartického MUllera z Velkých Pavlovic, posila, čtyři hodinky v troubě na 120. je z toho bezvadná ani ne tak pomazánka jako kousky masa v vynikajícím rosolovatém sosíku, s domácím nehněteným chlebem pečeným v keramickém hrnci lahoda...
Tak to se omlouvám já, protože díky profesi mě zná spousta lidí, které si já nevybavuju pořád jsem přemýšlela, zda tě znám a odkud a tak - takže je to jasné. a polívka je ohřátá ještě lepší než čerstvá!
vzhledem k tomu, že doma byly všechny suroviny, polévku jsem vyzkoušela. je vynikající a stane se ozdobou našeho rodinného receptového portfolia!!
díky moc!!!
vyzkoušela jsem včetně bramborovké šlehané kaše. Bohužel ještě nemáme Kitchenaid jako Dita, tak jsem to šlehala normálním ručním šlehačem. - ale i tak byla skvělá. stehna vynikající - vzala jsem vykostěná, takže se pekla jen hodinu a půl. celkový efekt dokonalý, část ještě čeká v lednici na zítřek
právě jsem pojedla první kousky tohoto skvělého koláče. Je to vynikající a zcela uričtě se stane stálicí našich rodinných sedánků.
moc děkuji a přeji další skvělé recepty!
Zerduska
když jsem byla mladá, což je dávno, tak byla Sana vlastní sestra másla, a dodávalo se, že i vlastní sestra může být pěkná K
zdravím. JaGa
díky moc!!!
zdraví Zerduska
díky za odpověď.
moc děkuji a přeji další skvělé recepty!
Zerduska