Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kachní rillettes

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 11. 2013 21:20

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie48 802 kJ / 11 664 kcal
Bílkoviny200,40 g
Tuky1 190,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,70 g
Sodík 1,63 g
Sůl4,00 g
Sacharidy6,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

j.kryl@centrum.cz

14. 12. 2021 08:59

Famózní.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

6. 2. 2019 22:20

Daniela B: Kolik toho tymiánu dáváš, bobkový list 1 kousek ?

Daniela B

22. 11. 2013 23:32

Děkuji všem za bodíky, z vepřového masa dělám rillettes už dlouho, v pěkných miskách se hodí jako pozornost nebo dárek. Ani nevím, kdo mi vnuknul nápad udělat rillettes z kachny, ale nápad to byl dobrý.
Bibinko, krajíček dostal každý, kdo šel okolo, všichni chválili, ale do Ostravy to máš dost daleko...

Bibinka Bibinka

21. 11. 2013 21:17

ajajaj Danielko, taková pochoutka a já jí snad přehlédla;-) Ještě že existují náhodné recepty, kterým blahořečím:-) Máš 13.bod:yes: Nebyl by jeden krajíček namazaný:-?asi ne, já si to myslela:-(

srettka

18. 11. 2013 20:13

wau, toto vypadá čertovsky:-p manžel by zamlaskal;-):yes:

janek53 janek53

18. 11. 2013 15:43

hanes24:udělej a žlučník ti bude referovat jaká to byla dobrota:-D

rozmarynaH rozmarynaH

18. 11. 2013 13:25

Dělala jsem z vepřového i z králíka, tak proč ne z kachničky. Na každý pád je to delikatesa ráno:-p, v poledne:-p, večer:-p a někdy i v noci;-)

hanes24 hanes24

18. 11. 2013 12:43

To chci, to musím mít:yes::yes::yes:

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

18. 11. 2013 11:12

Tohle je naprostá LAHŮDKA , akorát je to pro mne HOGO-FOGO A NEVÍM ZDA BYCH USPĚL rozkutrovat celou kačenu. Ale +bodík 8 to chce

cathleen cathleen

18. 11. 2013 09:06

Tuhle dobrotu si uložím, mna dvoře nám pár kačenek zraje :-p

Olinka5555

18. 11. 2013 08:51

no teda:-):yes::yes::yes: dělávám v pomaláči z vepřového bůčku, je to parádní, z kachničky to musí být dvojnásobná dobrota, takže bod:-):yes::yes:

zizala zizala

18. 11. 2013 07:17

Ó, mňam :-p:yes:

yanull yanull

18. 11. 2013 00:14

Dělala jsem něco podobného z prorostlého bůčku v PH a dobrota je to náramná. Dochutila jsem česnekem a do skleniček toho mnoho nezbylo ;-). Za kachničku 5. bodík:-p:-K:yes:

hosta hosta

17. 11. 2013 22:05

No teda - to musí být ale dobrota:yes::-O

jarda Kadic jarda Kadic

17. 11. 2013 22:03

No......toto....:yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kachní rilletes rilet kachní riletes jemné kachní paté rillettes kachní rilettes rillet kachní rilet rillete škvaření kachního sádla kachní paté recept kachní sádlo jak se dělá rillettes kachní rilette recepty z kachniho masa kachní rilets kachní paté riletes kachni kachní ralettes kachní riletec

Suroviny: kachna, sádlo vepřové, víno bílé suché, sůl, pepř, bobkový list, tymián

TopRecepty.cz

Kachní rillettes

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OklR