Nutriční hodnoty (Letní zapékaný lilek)
Celý recept
Energie | 6 055 kJ / 1 447 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,32 g |
Tuky | 122,18 g |
– nasycené | 62,53 g |
– nenasycené | 54,97 g |
–– mononenasycené | 47,01 g |
–– polynenasycené | 7,97 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 24,16 g |
Cholesterol | 431 mg |
Sodík | 2,23 g |
Sůl | 5,41 g |
Sacharidy | 37,65 g |
– cukry | 29,93 g |
––– laktóza | 8,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 lilky | Lilek čerstvý | |
cca 100 g 100 g uzená masitá slanina | Špek | 100 g |
kapka kapka oleje | Olej řepkový | |
1 1 cibule (na kostky) | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
hrst hrst drobně krájených fazolkových lusků | Fazolky čerstvé | |
15 ks 15 ks cherry rajčat | Rajčata cherry | 450 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
200 ml 200 ml zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
50 g 50 g uzený sýr | Eidam 30% t. v s. uzený | 50 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá |