Rebarbora v receptech - rady na nejlepší pochoutky

Rebarbora neboli reveň je vyhledávaná pro velký obsah minerálů a vitamínů. Na druhou stranu obsahuje vysoký obsah kyseliny šťavelové, kvůli čemuž bychom to s konzumací této zeleniny neměli přehánět. Rozhodně bychom si na ní neměli pochutnávat každý den. V průběhu roku se obsah nebezpečné látky v rostlině zvyšuje, což je důvod, proč je po sezóně, která trvá zhruba do poloviny června, škodlivá pro všechny.
Související články
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Masové jehněčí kuličky v pikantní omáčce
Přidáno před 2 hodinami

Kousky kýty, pečené v bůčku a domácí slanině, hlávkové zelí a karamelizovaná cibulka
Přidáno před 14 hodinami

Vepřová pečeně plněná slaninou a hráškem
Přidáno před 16 hodinami

Mrkvovo - kukuřičná polévka s pažitkou
Přidáno před 16 hodinami

Rychlé sushi
Přidáno před 16 hodinami

Šunkové prasátko
Přidáno před 16 hodinami