Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný závin III.)

Celý recept

Energie10 174 kJ / 2 432 kcal
Bílkoviny48,13 g
– z toho živočišné bílkoviny4,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,97 g
Tuky72,61 g
– nasycené40,19 g
– nenasycené27,85 g
–– mononenasycené20,92 g
–– polynenasycené6,93 g
––– omega 30,82 g
Vláknina34,70 g
Cholesterol 386 mg
Sodík 54 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy379,09 g
– cukry132,04 g
––– laktóza0,54 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
1 dl 1 dl vody Voda 100 ml
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
špetku špetku soli Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
1 lžička 1 lžička změklého másla Máslo kravské 8 g
tuk na pokropení těsta a na plech Margarín
mouka na plech Mouka pšeničná hladká
6 6 jablek Jablko čerstvé 900 g
2 lžíce 2 lžíce pískového cukru Cukr bílý 30 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
strouhanka Strouhanka pšeničná
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.