Nutriční hodnoty (Jablečný závin III.)
Celý recept
Energie | 10 174 kJ / 2 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,97 g |
Tuky | 72,61 g |
– nasycené | 40,19 g |
– nenasycené | 27,85 g |
–– mononenasycené | 20,92 g |
–– polynenasycené | 6,93 g |
––– omega 3 | 0,82 g |
Vláknina | 34,70 g |
Cholesterol | 386 mg |
Sodík | 54 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 379,09 g |
– cukry | 132,04 g |
––– laktóza | 0,54 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
1 dl 1 dl vody | Voda | 100 ml |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
špetku špetku soli | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
1 lžička 1 lžička změklého másla | Máslo kravské | 8 g |
tuk na pokropení těsta a na plech | Margarín | |
mouka na plech | Mouka pšeničná hladká | |
6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
2 lžíce 2 lžíce pískového cukru | Cukr bílý | 30 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |