Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Chřest je velmi oblíbenou surovinou, která má svoji sezónu v polovině jara. Zelenými výhonky naplníme spolu se slaninou a mozzarellou vykostěná kuřecí stehna. Závitky podusíme na víně a podáváme s pyré z brambor a dýně.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 084 kJ / 976 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,69 g |
Tuky | 59,49 g |
Vláknina | 10,81 g |
Cholesterol | 181 mg |
Sodík | 2,53 g |
Sůl | 6,27 g |
Sacharidy | 62,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yLVZ
Moje poznámka
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yLVZ
Nejnovější recepty
Boloňské ragú s těstovinami
Přidáno před 12 hodinami
Dietní lečo s míchaným vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Plněný sýrový karbanátek
Přidáno před 17 hodinami
Vaječná omeleta s mrkví a hráškem
Přidáno před 17 hodinami
Salámové mističky
Přidáno před 17 hodinami
Květákové koule s vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 1 minutou
Karbanátky
Neregistrovaný před 2 minutami
Kadlíkova masová konzerva
Neregistrovaný před 2 minutami
Tiramisu z pomazánkového másla
Neregistrovaný před 3 minutami
Rychlé tvarohovo-smetanové pohárky s čokoládou a ovocem
Neregistrovaný před 11 minutami
Kynutý bezlepkový knedlík z mikrovlnky
Neregistrovaný před 18 minutami
Polévka s játrovou zavářkou
Neregistrovaný před 20 minutami
Staročeský bác neboli liťák
Neregistrovaný před 20 minutami
Vepřové řízky s dijonskou hořčicí
macmic před 24 minutami
Avokádový tataráček
Neregistrovaný před 30 minutami
Suroviny:
stehno kuřecí,
slanina anglická,
sůl,
koření mexiko,
sýr mozzarella,
chřest zelený,
ghee,
špek,
mouka hladká,
chřest,
víno bílé,
dýně máslová,
brambory,
sůl,
máslo
Komentáře (2)