Nutriční hodnoty (Sušená rajčata v olivovém oleji)
Celý recept
Energie | 4 599 kJ / 1 099 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,04 g |
Tuky | 7,50 g |
– nasycené | 1,60 g |
– nenasycené | 4,10 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 3,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 55,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 245 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 201,00 g |
– cukry | 150,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 kg 3 kg menších keříčkových rajčat | Rajče červené čerstvé | 3000 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
4 lžičky 4 lžičky provensálského koření | Provensálské koření | 20 g |
čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
cca 0,5 litru cca 0,5 litru olivového oleje | Olej olivový | |
2 lžičky 2 lžičky celého pepře | Pepř černý | 14 g |