Jídla lásky podle horoskopu: Panny utáhnete na lososa, Rakům stačí pečené kuře, Kozorohy nadchnou obyčejné buchty
4. 5. 2024 Životní styl
Zase je tu máj, lásky čas. Pokud jste ale právě singl, rozhodně nezoufejte a neztrácejte naději. Víme, jak zaručeně získáte lásku člověka, na kterého si myslíte. Připravte mu to správné jídlo a máte vyhráno.
Jarní znamení horoskopu
Pro lidi narozené v jarních měsících je u pokrmů důležitá fantazie a ocení netradiční kombinace ingrediencí.
- Beran (21. března – 19. dubna)
Pro ohnivé Berany je láska především dobrodružství. Abyste je získali, musíte jim připravit pálivý pokrm plný chutí a vůní. To mohou splnit například pikantní medová žebra.
- Býk (20. dubna – 20. května)
Zamilovaní Býci svůj protějšek rádi rozmazlují, ale zároveň chtějí být sami rozmazlováni. Určitě je nalákáte na jen pro ně s láskou upečený netradiční moučník. Dort v podobě kachny je dostane.
- Blíženci (21. května – 20. června)
Lidé narození ve znamení Blíženců sice rádi flirtují, ale nechtějí se příliš vázat. Pokud jim ale uvaříte nějakou specialitu asijské kuchyně, nebude se jim chtít odcházet. Vyzkoušejte kuřecí křidélka na asijský způsob.
Mohlo by vás zajímat
Letní znamení horoskopu
Společným znakem těch, co se narodili v létě, je touha po rychlých a jednoduchých pokrmech.
- Rak (21. června – 22. července)
Není třeba připomínat, že duši Raků ovládá mimořádná citlivost. Láska a vztahy jsou pro ně posvátné. Radost jim udělá klasický nedělní oběd, ke kterému budete servírovat obyčejné pečené kuře.
- Lev (23. července – 22. srpna)
Lvi jsou rádi středem pozornosti v každé společnosti, není proto jednoduché je zaujmout. To se vám povede, když jim nabídnete doslova nápoj lásky, tedy jahodové mojito.
- Panna (23. srpna – 22. září)
Ačkoli zrozenci Panny se v kuchyni drží osvědčených postupů a experimenty jim nejsou vlastní, originalitu ocení u jiných. Nebojte se jim předložit například na první pohled luxusního, ale přitom jednoduchého lososa v bylinkách.
Mohlo by vás zajímat
Podzimní znamení horoskopu
Ti, co přišli na svět na podzim, mají v krvi gurmánství a potrpí si na složitější a luxusnější jídla.
- Váhy (23. září – 22. října)
Váhy dobře vědí, že jsou okouzlující a přitažlivé. Milují romantiku a kreativitu. Jejich vytříbenému vkusu je těžké se zavděčit. Ocení gurmánský zážitek spojený s vizuální podobou. Nádherně vypadající čokoládové košíčky plněné šlehačkou a jahodami je uchvátí.
- Štír (23. října – 21. listopadu)
Na první pohled se Štíři zdají trochu odtažití, ale to je jen projev jejich vrozené opatrnosti. Na stole mají rádi složitější jídla z těch nejkvalitnějších surovin. Lasagne s dvěma omáčkami jsou to pravé.
- Střelec (22.listopadu – 21. prosince)
Střelci neustále potřebují změnu, rádi cestují a ochutnávají jiné kuchyně. Jejich srdce můžete získat cizokrajnými pokrmy. Když jim předložíte sushi s různými náplněmi, neodolají.
Mohlo by vás zajímat
Zimní znamení horoskopu
Vydatnější a sytější jídla ocení lidé, kteří poprvé spatřili světlo světa v zimních měsících.
- Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)
Prakticky založení Kozorozi uvítají na první pohled obyčejné, ale přitom pracné pokrmy. Pokud jim upečete voňavé poctivé kynuté české buchty s povidly a tvarohem, budou nadšeni.
- Vodnář (20. ledna – 18. února)
Vynalézaví a někdy trochu svérázní Vodnáři sice uvítají na talíři klasiku, ale potřebují ji něčím ozvláštnit. Nepohrdnou například typicky českou svíčkovou, ale tu jim musíte připravit ze zvěřiny a k ní podávejte nejlépe karlovarský knedlík.
- Ryby (19. února – 20. března)
Nostalgické a retro milují Ryby mají rádi sytá jídla a také si rády osladí život. Lehce je nalákáte na sladké kynuté knedlíky plněné čerstvým ovocem, ale i banánem s kouskem čokolády.
Náš tip: Lahodné brownies z hořké čokolády a másla podle našeho video receptu si získají každého.
Zdroje informací:
cosmopolitan.com: We're Going to Tell You What Food You Are Based on Your Zodiac Sign, Because We Can
Témata
Recepty k tomuto článku
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
Jan Punčochář připravil skvělou pomazánku na topinku: Ukázal i fígl, jak dosáhnout perfektně křupavého chleba
Vdolky jako z pohádky: Tradiční pečivo chutná mnohem lépe s jablky. Dodají jim na svěžesti a těsto příjemně zvláční
Pět znamení, která nepatří na zahradu: Střelec doslova umoří jahody, Beran ať dá ruce pryč od rajčat a Blíženci od salátu
Přečtěte si Zobrazit více
Chutě Evropy: Ve Francii si musíte dát sytou rybí polévku bouillabaisse, šťavnaté hovězí na víně a slaďoučký crème brûlée
Jaké jídlo si připravit na trek. Co s sebou pod stan, abychom se moc nepronesli a zároveň měli to nejdůležitější
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů