Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pohanka s restovanou zeleninou)

Celý recept

2 porce

Energie2 311 kJ / 552 kcal
Bílkoviny17,51 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,51 g
Tuky2,94 g
– nasycené0,61 g
– nenasycené2,27 g
–– mononenasycené1,04 g
–– polynenasycené1,22 g
––– omega 30,08 g
Vláknina21,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 49 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy104,55 g
– cukry9,70 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 hrnku 0,5 hrnku pohanky Pohanka loupaná 125 g
1 1 hrnek vývaru Vývar masový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 hrst 1 hrst mrazených fazolek Fazolky mražené
0,5 plechovky 0,5 plechovky kukuřice Kukuřice sterilovaná
0,5 0,5 mladé cukety Cuketa čerstvá 50 g
5 5 sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená
worcesterová omáčka Worcestrová omáčka
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej z naložených rajčat (na pánev) Rajče červené sterilované

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.