Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Babiččiny perníkové řezy)

Celý recept

Energie12 876 kJ / 3 078 kcal
Bílkoviny71,53 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,17 g
Tuky24,82 g
– nasycené5,58 g
– nenasycené12,82 g
–– mononenasycené6,72 g
–– polynenasycené6,10 g
––– omega 30,52 g
Vláknina13,90 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 218 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy603,83 g
– cukry281,42 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
460 g 460 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 460 g
1 sáček 1 sáček kypřícího prášku do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
1 lžička 1 lžička perníkového koření Perníkové koření 5 g
100 g 100 g cukru moučka Cukr bílý 100 g
200 g 200 g medu Med nepasterovaný 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sklenka sklenka švestkových povidel Povidla
několik několik fíků nakrájených nadrobno Fíky sušené
několik několik nakrájených datlí Datle sušené s peckou
1/2 hrsti 1/2 hrsti nasekaných vlašských ořechů Vlašské ořechy
1/2 hrsti 1/2 hrsti oloupaných nasekaných mandlí Mandle loupané
3 lžíce 3 lžíce rumu Rum 51 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.