Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Přírodní rybí filety se zeleninou)

Celý recept

1

Energie945 kJ / 226 kcal
Bílkoviny46,33 g
– z toho živočišné bílkoviny45,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,33 g
Tuky1,59 g
– nasycené0,32 g
– nenasycené0,98 g
–– mononenasycené0,34 g
–– polynenasycené0,64 g
––– omega 30,25 g
Vláknina1,63 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 299 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy5,75 g
– cukry4,03 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 250 g cca 250 g filetů z tresky (štiky, kapra, okouna...) Treska filet 250 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
citronová šťáva Šťáva z citrónu
olej z naložených sušených rajčat nebo klasický Dužina červeného rajčete sušená
50 g 50 g červené papriky Paprika červená čerstvá 50 g
25 g 25 g pórku Pórek čerstvý 25 g
2-3 2-3 sušená rajčata dle velikosti Dužina červeného rajčete sušená
1 lžička 1 lžička kapary Kapary 5 g
5-6 5-6 nakládaných oliv dle chuti Olivy čerstvé zralé
50 50 g čerstvých žampionů cca 3 ks Žampion čerstvý
pepř mletý Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.