Nutriční hodnoty (Dušené paprikové brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 973 kJ / 472 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,26 g |
| Tuky | 36,79 g |
| – nasycené | 9,17 g |
| – nenasycené | 26,81 g |
| –– mononenasycené | 18,21 g |
| –– polynenasycené | 8,61 g |
| ––– omega 3 | 0,61 g |
| Vláknina | 11,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 91 mg |
| Sůl | 0,18 g |
| Sacharidy | 27,70 g |
| – cukry | 14,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 lžíce 4 lžíce tuku | Margarín | 60 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce papriky sladké mleté | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 1 kg brambor nakrájených na kolečka nebo hranolky | Brambor zimní | 50 g |
| voda nebo vývar | Voda |