Nutriční hodnoty (Kuřecí uzená dobrůtka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 673 kJ / 161 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,74 g |
| Tuky | 3,18 g |
| – nasycené | 1,75 g |
| – nenasycené | 1,43 g |
| –– mononenasycené | 0,28 g |
| –– polynenasycené | 1,15 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 4,59 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 28,30 g |
| – cukry | 0,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 uzená kuřecí stehna | Stehno kuřecí s kůží uzené | |
| 5 5 žampiónů | Žampion čerstvý | |
| 1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 hrsti 2 hrsti zelených fazolek | Fazolky čerstvé | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce provensálského koření | Provensálské koření | 15 g |
| 300 ml 300 ml drůbežího vývaru (podle toho kolik chceme šťávy) | Vývar kuřecí | 300 ml |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
| sůl | Sůl mořská |