Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka s červenou řepou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie798 kJ /
191 kcal
Bílkoviny6,03 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,03 g
Tuky0,76 g
– nasycené0,15 g
– nenasycené0,42 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,32 g
––– omega 30,02 g
Vláknina12,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 213 mg
Sůl0,47 g
Sacharidy33,81 g
– cukry7,26 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
1/4 balíčku 1/4 balíčku kysaného zelí Zelí bílé kvašené
1 sklenice 1 sklenice nakládané červené řepy Červená řepa sterilovaná
olej Olej řepkový
nové koření Nové koření
celý pepř Pepř černý
bobkový list Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.