Nutriční hodnoty (Polévka s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 798 kJ / 191 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,03 g |
Tuky | 0,76 g |
– nasycené | 0,15 g |
– nenasycené | 0,42 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,32 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 12,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 213 mg |
Sůl | 0,47 g |
Sacharidy | 33,81 g |
– cukry | 7,26 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
1/4 balíčku 1/4 balíčku kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
1 sklenice 1 sklenice nakládané červené řepy | Červená řepa sterilovaná | |
olej | Olej řepkový | |
nové koření | Nové koření | |
celý pepř | Pepř černý | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská |