Nutriční hodnoty (Polévka s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 798 kJ / 191 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,03 g |
| Tuky | 0,76 g |
| – nasycené | 0,15 g |
| – nenasycené | 0,42 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,32 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 12,28 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 213 mg |
| Sůl | 0,47 g |
| Sacharidy | 33,81 g |
| – cukry | 7,26 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 1/4 balíčku 1/4 balíčku kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
| 1 sklenice 1 sklenice nakládané červené řepy | Červená řepa sterilovaná | |
| olej | Olej řepkový | |
| nové koření | Nové koření | |
| celý pepř | Pepř černý | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| sůl | Sůl mořská |