Nutriční hodnoty (Vaječná pomazánka s česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 2 819 kJ / 674 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,10 g |
| Tuky | 35,42 g |
| – nasycené | 7,72 g |
| – nenasycené | 18,34 g |
| –– mononenasycené | 14,20 g |
| –– polynenasycené | 4,14 g |
| ––– omega 3 | 0,42 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 598 mg |
| Sůl | 1,29 g |
| Sacharidy | 44,50 g |
| – cukry | 2,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 1 hlavička česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| 4 4 vrchovaté lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
| 2 2 vařené brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželka nebo pažitka | Petržel nať čerstvá |